Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért használják sokan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért használják sokan a "jófiú" kifejezést az arrogáns, frusztrált fiú szinonimájaként?

Figyelt kérdés

2014. máj. 26. 15:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem a legtöbb pasas, aki ezt használja, arrogáns és frusztrált. A legtöbb, nem mind.
2014. máj. 26. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
*Mert, na.
2014. máj. 26. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem használják sokan.
2014. máj. 26. 15:50
 4/10 A kérdező kommentje:
A fenéket nem... Kb. mindegyik, aki ezt a kifejezést használja magára, az ilyen. Pl. amikor jönnek, hogy nem kellenek a nőknek, és erre fogják. Vagy úgy állítják be, hogy attól, hogy csúnyák, egyből ők iszonyú rendes jófiúk, aki meg jól néz ki, az szemétláda. :D
2014. máj. 26. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Na most értetem meg hogy mit akarsz írni... :D

szóval azt mondod hogy az arrogáns és frusztrált fiúk magukat "jófiú"nak titulálják, és ennek tudják be hogy nem kellenek a lányoknak...

A válasz, fogalmam sincs. Én pl. sokszor vagyok arrogáns, meg néha frusztrált is, de sosem használnám magamra a jófiú kifejezést. De azt sem hiszem hogy az alaptermészetem olyan rossz lenne. Mindenkinek vannak rossz pillanatai.

2014. máj. 26. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Mert úgy gondolják, hogy mindenki más, akinek összejött egy akármilyen kapcsolat az csak is rosszfiú lehet, hiszen a csajok állításuk szerint csak arra buknak. Odáig már egyik sem jut el, hogy ők ettől még nem jók, viszont tele vannak olyan tulajdonságokkal, amik helyből taszítanak nem csak nőket, de gyakorlatilag minden embert.
2014. máj. 26. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
Mert az ittneni siránkozó fiúcskák közűl valahogy mind jófiúnak tartja magát.
2014. máj. 26. 16:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert könnyebb arra fogni, hogy a "gonosz" nők a rosszfiúkra buknak, ők meg jófiúk, tehát ők a "jók", a nők mégsem szeretik őket.

Lehet, hogy van olyan társaság, ahol igaz, hogy a rosszfiúk a kelendőek, de általánosságban nem ez a jellemző, főleg egy bizonyos életkor után, amikor már komoly kapcsolatot, esetleg családot akar a pár.

2014. máj. 26. 16:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Látod? Itt is csak a lepontozásig jutottak el, mert marhára fáj nekik az igazság.
2014. máj. 26. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:

én egyáltalán nem vagyok jó fiú, sőt, messzebb nem is lehetnék tőle

ettől függetlenül sosem feküdnék le senkivel sem akit nem szeretek igazán, ha volna párom a félrelépés még mint gondolat sem igazán merülne fel és mindent megtennék azért, hogy boldognak lássam

én ezt nem jó fiúnak, hanem talán inkább "hősszerelmes" típusnak mondanám

2014. máj. 26. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!