Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használják sokan a "jófiú" kifejezést az arrogáns, frusztrált fiú szinonimájaként?
Na most értetem meg hogy mit akarsz írni... :D
szóval azt mondod hogy az arrogáns és frusztrált fiúk magukat "jófiú"nak titulálják, és ennek tudják be hogy nem kellenek a lányoknak...
A válasz, fogalmam sincs. Én pl. sokszor vagyok arrogáns, meg néha frusztrált is, de sosem használnám magamra a jófiú kifejezést. De azt sem hiszem hogy az alaptermészetem olyan rossz lenne. Mindenkinek vannak rossz pillanatai.
Mert könnyebb arra fogni, hogy a "gonosz" nők a rosszfiúkra buknak, ők meg jófiúk, tehát ők a "jók", a nők mégsem szeretik őket.
Lehet, hogy van olyan társaság, ahol igaz, hogy a rosszfiúk a kelendőek, de általánosságban nem ez a jellemző, főleg egy bizonyos életkor után, amikor már komoly kapcsolatot, esetleg családot akar a pár.
én egyáltalán nem vagyok jó fiú, sőt, messzebb nem is lehetnék tőle
ettől függetlenül sosem feküdnék le senkivel sem akit nem szeretek igazán, ha volna párom a félrelépés még mint gondolat sem igazán merülne fel és mindent megtennék azért, hogy boldognak lássam
én ezt nem jó fiúnak, hanem talán inkább "hősszerelmes" típusnak mondanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!