Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok, akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok, akik a szerény jófiú stílust tartják vonzónak?

Figyelt kérdés
Biztosan vannak. Inkább az érdekelne, hogy milyen arányban lehetnek és, hogy hol keressem őket.
2013. okt. 17. 00:53
 1/6 anonim ***** válasza:

nemtudom hogy az elöttem lévö mit akart mert nem olvastam el... o.O

de a kérdésre a válasz: biztos hogy vannak valahol csak az olyan hely ahol te még nem jártál! és hogy hol is lehetnek..hát nep pestmegyében az tuti!

2013. okt. 17. 01:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Jófiúval semmi baj nincs, de szerény ne legyen.
2013. okt. 17. 01:08
 3/6 anonim ***** válasza:
sokan szeretik a jófiúkat, én is, de nyuszi ne legyen:))
2013. okt. 17. 01:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is a jófiúk jöttek be, bármilyen házibuliban velük kezdtem mindig először beszélgetni. Azért a töketlenséget jó lenne, ha egy idő után legyőzné magában.
2013. okt. 17. 01:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze, nagyon sokan, köztük én is inkább jófiút választok!

Aki tetszik, szimpatikus, esetleg néhány jelzésből látod, hogy bejössz neki, bátran menj oda, és kezdeményezz!

Ha nem bulikban ismerkednél, suliban, hosszabb utazások alkalmával, várakozás közben is lehet... szóval bármikor, bárhol :T

2013. okt. 17. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, kedves kérdező. Szerintem ilyen nő 30 alatt ritka mint a fehér holló. Nem tudják értékelni az intelligenciát, a szívből jövő és nem megjátszott kedvességet, a műveltséget, a felelősségteljes gondolkodást, azt ha valakinek vannak tervei és nem csak a bulizásnak él, a szerénységet és még sorolhatnám.

Az ideális férfi a mai magyar nő számára a tipikus nagypofájú kigyúrt tahó, aki full ostoba, de meg van róla győződve, hogy baromi okos, semmibe veszi a nőt, és a szexen kívül semmi más nem érdekli. Bárcsak ilyen tudnák én is lenni.

2013. okt. 17. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!