Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszik azt sokan, hogy a nők 20-25 éves koruk körül már elkezdenek lerobbanni, hanyatlani, értéktelenedni?
omg, miért van ennyi utolsó, alja senki ezen a világon? :D
ember, többszörösen elszenvedted azt, h öngólt lőttél, a kérdező normálisan megfogalmazott, logikus gondolataira meg semmit sem tudtál írni.
fogadd el, hogy gyenge vagy, elvesztetted a saját magad által gerjesztett buta csatát és kullogj el! :D
milyen érveket írjak, mikor a kérdező már leírta?
"(pl. éjszakai élet, bulizás, bagó, pia...stb.)."
egy szubjektív dologról vitázunk. nem én tehetek róla, hogy az én környezetemben levők ribik voltak fiatalon, középkorúnak néztek ki már huszon évesen is. nemhogy most ennyi êv elteltével!
èn csak válaszoltam a kèrdésre! ja és èn kérek elnézést èrte :D
"(pl. éjszakai élet, bulizás, bagó, pia...stb.)."
mert talán te nem ezekkel jöttél töki! te csak a szexet emlegetted, mintha annak bármi köze lenne a külső megváltozásához...
ne anyádból indulj ki!
amúgy meg én nehezen, mivel férfi vagyok.
de már a feltételezés is indokolja az emberben az érzést, hogy beverje azt a primitív pofádat.
azért harcolunk ellened, mert logikátlan és buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!