Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan veszik azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszik azt sokan, hogy a nők 20-25 éves koruk körül már elkezdenek lerobbanni, hanyatlani, értéktelenedni?

Figyelt kérdés
Szerintem nem igaz.

2014. jún. 23. 18:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
oké gyenguskám, te nem akarod felfogni, csak kötöd az ebet a karóhoz. de semmi baj, én gyengeelméjűekkel foglalkozok, hozzá vagyok szokva a hülyékhez :)
2014. jún. 23. 19:52
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
ez a 21.-es hozzászólás meg már csak kapálózás, ha már nem volt igazad, legalább valamit oda köpj. Hmmm....
2014. jún. 23. 19:53
 23/32 A kérdező kommentje:
Én csak egy kis üres fröcsögést látok. Ahelyett, hogy kiéled itt a súlyos idegbetegségedet, inkább írhatnál érveket... Csak az a baj, hogy nincs, mivel nettó baromságokat beszélsz. :D
2014. jún. 23. 19:54
 24/32 anonim ***** válasza:

omg, miért van ennyi utolsó, alja senki ezen a világon? :D

ember, többszörösen elszenvedted azt, h öngólt lőttél, a kérdező normálisan megfogalmazott, logikus gondolataira meg semmit sem tudtál írni.

fogadd el, hogy gyenge vagy, elvesztetted a saját magad által gerjesztett buta csatát és kullogj el! :D

2014. jún. 23. 19:56
 25/32 anonim ***** válasza:

milyen érveket írjak, mikor a kérdező már leírta?

"(pl. éjszakai élet, bulizás, bagó, pia...stb.)."

egy szubjektív dologról vitázunk. nem én tehetek róla, hogy az én környezetemben levők ribik voltak fiatalon, középkorúnak néztek ki már huszon évesen is. nemhogy most ennyi êv elteltével!

èn csak válaszoltam a kèrdésre! ja és èn kérek elnézést èrte :D

2014. jún. 23. 20:07
 26/32 anonim ***** válasza:

"(pl. éjszakai élet, bulizás, bagó, pia...stb.)."

mert talán te nem ezekkel jöttél töki! te csak a szexet emlegetted, mintha annak bármi köze lenne a külső megváltozásához...

2014. jún. 23. 20:10
 27/32 anonim ***** válasza:
evidensnek gondoltam hogy ha már a rossz kinézetről van szó mindenkinek lesz annyi esze, hogy a sorok mögé lásson. de amint látszik tévedtem.
2014. jún. 23. 20:19
 28/32 anonim ***** válasza:
nem evidens, hanem te nem tudsz fogalmazni, és emellé getzibuta vagy sajnos. end of story.....
2014. jún. 23. 20:25
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
szerintem meg ti vagytok agyonba..va, azért harcoltok ellenem
2014. jún. 23. 20:31
 30/32 anonim ***** válasza:

ne anyádból indulj ki!

amúgy meg én nehezen, mivel férfi vagyok.

de már a feltételezés is indokolja az emberben az érzést, hogy beverje azt a primitív pofádat.

azért harcolunk ellened, mert logikátlan és buta vagy.

2014. jún. 23. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!