Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszik azt sokan, hogy a nők 20-25 éves koruk körül már elkezdenek lerobbanni, hanyatlani, értéktelenedni?
Figyelt kérdés
Szerintem nem igaz.2014. jún. 23. 18:30
1/32 anonim válasza:
Hát ha körbenézel rájössz, hogy igaz. Tisztelet a kivételek
2/32 A kérdező kommentje:
Elég széles körben mozgok, és nem tapasztalom ezt. Pont, hogy huszonévesen kezdenek kinyílni rendesen.
2014. jún. 23. 18:32
3/32 anonim válasza:
24 fele kezdenek kövérek lenni a kelet európai nők, főleg a vidékiek. 40 évesen olyanok mint valami nagymamák ilyen begöndörített nagymama hajjal.
4/32 anonim válasza:
Szerintem se igaz!
Én 25 vagyok és már olyan sok ismerőstől megkaptam,hogy soha nem néztem ki ilyen jól, annyira szexi meg élettel teli vagyok!
Szóval nálam ez pont másképp van.
5/32 anonim válasza:
Én 27 vagyok és rendszeresen 21-22-nek néznek.
6/32 anonim válasza:
Egy elég nagy részére igaz sajnos. Szerencsére vannak kivételek. Bár sokan már 20 évesen is úgy néznek ki, hogy... löttyedt test, szétélt arc... mi lesz később velük...
7/32 anonim válasza:
De az tény, hogy vannak 30 évesek közt is olyanok, akik jobban tartják magukat, mint a 20-25 évesek.
8/32 anonim válasza:
1 mert némelyik 13 évesen kezd szexelni. ennyi idős korukra kiéltek, kiégettek
2 van gyerek, férj amitől ugy érzik joguk van megasszonyosodni
3 sose voltak csinik. szépek
9/32 anonim válasza:
Nagyon jól karbantartott negyvenesek vannak ... Évek óta nem kezdek kapcsolatot 40 alatti nővel ... és nem izgulok a "nagymama" típusra :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!