Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan veszik azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszik azt sokan, hogy a nők 20-25 éves koruk körül már elkezdenek lerobbanni, hanyatlani, értéktelenedni?

Figyelt kérdés
Szerintem nem igaz.

2014. jún. 23. 18:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Mindenkinek joga van megasszonyosodni, saját döntés :D
2014. jún. 23. 18:58
 12/32 anonim ***** válasza:
Mint ahogy mindenkinek joga van a megasszonyosodni vágyó elhízó tohonya nejét kirúgni.
2014. jún. 23. 19:00
 13/32 A kérdező kommentje:

"mert némelyik 13 évesen kezd szexelni. ennyi idős korukra kiéltek, kiégettek "

Az, hogy mennyit szexelnek, nem függ össze a kinézettel.

2014. jún. 23. 19:13
 14/32 anonim ***** válasza:

8. vagyok

igen képletesen joguk van, ezt ugy értem hogy azt hiszik be vannak biztisitva, és nem lényeg hogy néznek ki. de aki a vékonyat szereti annak nem tetszik a kövér. nem egy házasság ment tönkre így a barátaim közül!

és képzeld el hogy akit ismerek és fiatalon kezdte az ipart az ugy néz ki 25 éves kora óta mint a sz@r amit kétszer kimostak.

de te kértél véleményt nem tudom miért osztod az észt :)

2014. jún. 23. 19:30
 15/32 A kérdező kommentje:

Nem a szextől néznek ki úgy, ahogy kinéznek. Vezesd már le nekem biológiailag, te észlény!

Max. a szabados szexuális élettel sok esetben együtt járó dolgok okozhatják a kiégett külsőt (pl. éjszakai élet, bulizás, bagó, pia...stb.).

2014. jún. 23. 19:32
 16/32 A kérdező kommentje:
Jah, és akkor nyilvánítom ki a véleményem a válaszokról, amikor csak kedvem tartja. Főleg, ha ilyen világi baromságokat írnak egyesek.
2014. jún. 23. 19:34
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
:D épp leírtad azt ami miatt odairtam a szexet! de nem baj annyi eszed van amennyi látszik
2014. jún. 23. 19:35
 18/32 A kérdező kommentje:

Te tűnsz inkább valami eszeveszetten agyatlan embernek, már bocs.

De először csak a szexet írtad oda, aminek önmagában köze nincs a dologhoz. Attól, hogy a bulizós életmód általában magában foglalja a szabados szexuális életet, a fallosznak még mindig nincs köze a kiégett külsőhöz. Ennyi. Remélem, hogy most már a kicsit gyenguskábbak is sikeresen felfogják végre. ;)

2014. jún. 23. 19:40
 19/32 anonim ***** válasza:

Nekem az együtt járó és a szex nem ugyan az.

Lehet szüzen is piálni, bagózni, meg éjszakázni. Pont ugyan úgy nézne ki, mint az, aki szexel.

2014. jún. 23. 19:41
 20/32 A kérdező kommentje:

"Lehet szüzen is piálni, bagózni, meg éjszakázni. Pont ugyan úgy nézne ki, mint az, aki szexel."

Pontosan. Épp ezért mondom, hogy nem a szex okozza.

Fordítva is lehet: Lehet, hogy valaki tiniként összejön valakivel, aki minden egyes nap rojtosra k__úrja, viszont nem piál és nem éjszakázik, és így simán feszes és fiatal maradhat a bőre...stb.

2014. jún. 23. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!