Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszik azt sokan, hogy a nők 20-25 éves koruk körül már elkezdenek lerobbanni, hanyatlani, értéktelenedni?
"mert némelyik 13 évesen kezd szexelni. ennyi idős korukra kiéltek, kiégettek "
Az, hogy mennyit szexelnek, nem függ össze a kinézettel.
8. vagyok
igen képletesen joguk van, ezt ugy értem hogy azt hiszik be vannak biztisitva, és nem lényeg hogy néznek ki. de aki a vékonyat szereti annak nem tetszik a kövér. nem egy házasság ment tönkre így a barátaim közül!
és képzeld el hogy akit ismerek és fiatalon kezdte az ipart az ugy néz ki 25 éves kora óta mint a sz@r amit kétszer kimostak.
de te kértél véleményt nem tudom miért osztod az észt :)
Nem a szextől néznek ki úgy, ahogy kinéznek. Vezesd már le nekem biológiailag, te észlény!
Max. a szabados szexuális élettel sok esetben együtt járó dolgok okozhatják a kiégett külsőt (pl. éjszakai élet, bulizás, bagó, pia...stb.).
Te tűnsz inkább valami eszeveszetten agyatlan embernek, már bocs.
De először csak a szexet írtad oda, aminek önmagában köze nincs a dologhoz. Attól, hogy a bulizós életmód általában magában foglalja a szabados szexuális életet, a fallosznak még mindig nincs köze a kiégett külsőhöz. Ennyi. Remélem, hogy most már a kicsit gyenguskábbak is sikeresen felfogják végre. ;)
Nekem az együtt járó és a szex nem ugyan az.
Lehet szüzen is piálni, bagózni, meg éjszakázni. Pont ugyan úgy nézne ki, mint az, aki szexel.
"Lehet szüzen is piálni, bagózni, meg éjszakázni. Pont ugyan úgy nézne ki, mint az, aki szexel."
Pontosan. Épp ezért mondom, hogy nem a szex okozza.
Fordítva is lehet: Lehet, hogy valaki tiniként összejön valakivel, aki minden egyes nap rojtosra k__úrja, viszont nem piál és nem éjszakázik, és így simán feszes és fiatal maradhat a bőre...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!