Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan ennyire taszít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ennyire taszít titeket? Többi lent.

Figyelt kérdés
Fekete hajam, barna szemem, fehér bőröm van és azt veszem észre, hogy mindenkinek a szolis, barna hajú lányok tetszenek inkább.

2014. jún. 23. 02:00
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
72%

igen, a kezed a nyakad is kilóg a ruhából. Ez a napi D vitamin adagra elég. Sokkal többet nem tudsz előállítani mert ahhoz szükség van a D vitamin előanyagára amit táplálékkal viszel be. Így azzal hogy sütteted a segged a napon egész nap az ég világon semmit sem érsz el, mert hiába ha nincs miből szintetizálni, a D vitamin nem a semmiből keletkezik a bőrödben. Jobban megéri ha jársz kelsz nappal és megkapod azt a dózist ami szükséges szép apránként.

De nem kell nekem hinni, hisz ugye én automatikusan hülye vagyok mert nem nyomatom a 70es években belénkvert maszlagot hogy minél többet napozol annál jobb. Kérdezz meg bőrgyógyászokat.

2014. jún. 23. 15:27
 32/35 anonim ***** válasza:

kedves 57%, ki mondta, hogy süttessék magukat rákvörösre a napon? rühellem, ha valaki direkt eltorzítja a szavaimat.

arról szó sem esett, hogy mennyi időt töltsön a napon. de ha már szóba hoztad, így igaz, nem kell naponta órákat. VISZONT ha egy picit se megy naptej nélkül a napra, mert az arcát is bekeni, bizony hiába viszi be kajával a megfelelő előanyagot, hiába sétál 20 percig napon boltba menet, ha nincs UV B, cseszheti, mert nem lesz D vitaminja, nem lesz elég kalciumja stb.

2014. jún. 23. 15:43
 33/35 anonim ***** válasza:
Mer van aki bekeni az arcát mielőtt lemegy a boltba? lol. Én nem erről beszéltem. Még ahoz se kenem be magam ha pl kimegyek füvet nyírni (kb 40-60 perc). De a strandra tetőtől talpig vastagon 50 faktorral megyek, mert általában nem 1 órát töltök ott, és sokszor a déli órák is benne vannak.
2014. jún. 23. 15:50
 34/35 A kérdező kommentje:

Nyugi a barna szemem én sem szeretem :D

Amúgy szerintem mindegy mennyit van az ember napon csak legyen, mert tényleg kell a napsugár, csak van akinek érzékenyebb a bőre rá, ezért valóban hasznos a naptej, de azért én a boltig nem kenném be magam viszonylag negyed óra a bolt. :)

2014. jún. 26. 04:19
 35/35 A kérdező kommentje:
Ja a karszőr hát az tényleg nem egy gusztusos látvány, nem tudom, hogy egy jó pár nő miért nem képes eltávolítani, bár láttam már rosszabbat is a villamoson nyáron nagyjából szép csinos fiatal lánynak akkora hónaljkutyusa volt :D
2014. jún. 26. 04:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!