Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan ennyire taszít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ennyire taszít titeket? Többi lent.

Figyelt kérdés
Fekete hajam, barna szemem, fehér bőröm van és azt veszem észre, hogy mindenkinek a szolis, barna hajú lányok tetszenek inkább.

2014. jún. 23. 02:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

figyi.. akinek nem tetszik kapja be ;)

van egy ismerösöm (szintén lány) full fehér lány de annyira mint ha lisztben fürödt volna és mégis mindenki szereti sok srác barátja van.. nem taszitó ez :) mindenki olyan amilyen ö ilyen te olyan de ugyanúgy szép :) ezt jegyezd meg! :)

2014. jún. 23. 03:08
 22/35 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló nagyon pozitív hatást gyakorolt rám, külön köszönöm, hogy még vannak ilyen emberek. :)
2014. jún. 23. 03:16
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
Naptej pff.. semmi bajotok nem lesz egy kis napfénytől.
2014. jún. 23. 03:45
 24/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi van, én is elég fehér vagyok, csak nekem a hajam és a szemem is világos. Be szoktak szólni, általában sötétebb bőrűek vagy szoliba járók. És korosztálytól teljesen függetlenül, középkorú, átlag alatti külsejű nő is tett már megjegyzést. Pont leszarom a véleményüket, csak furcsállom. Engem nem érdekel, hogy milyen a bőrük, őket miért zavarja az enyém?

Pedig jól és könnyen barnulok, csak a szolit nem szeretem, napozni meg ritkán van lehetőségem.

2014. jún. 23. 07:47
 25/35 anonim ***** válasza:
49%

Azért csak vigyázzatok, mert ha azonnal bekenitek magatokat 50 faktorrossal, meg ennyire ódzkodtok a naptól, nem lesz elég D vitaminotok. A nap is szükséges valamennyire, nem kell tőle annyira félni. :)

Egy kreol bőrű, de nem szolizó lány.

(Amúgy meg szerintem csak egy valami nem túl guszta, a hófehér bőr és a fekete kézszőr párosítás. Különben szép a fehér bőr.)

2014. jún. 23. 08:04
 26/35 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok ezzel, teljesen hófehér vagyok (bár nekem szőke a hajam és zöld a szemem), nem is barnulok, max leégek, én elfogadtam, sőt, már szeretem is, különleges. Valakinek ez taszító, másnak meg nem (sőt, van olyan is, aki ezt szereti)

Van egy ismerősöm, 40 éves, sokáig Japánban élt, és ott minden nap fényvédőznek a nők, és most klasszisokkal szebb a bőre mint a kortársaié. Nincsenek pigmentfoljai, ráncai sem erősek, az anyajegyeivel sem volt soha gond:)

Amúgy a poén az egészben az, hogy beszólásokat inkább az idősebb 30-50 körüliektől kapom/kaptam, pedig ennyi idős korukra illett volna már annyira felnőni, hogy ne ez legyen a fontos... Inkább az a ciki, hogy ilyen megjegyzéseket tesznek.

2014. jún. 23. 08:53
 27/35 anonim ***** válasza:
Képecskét kérhetek? ;) Puszi
2014. jún. 23. 09:14
 28/35 anonim ***** válasza:
75%

#25: Igen D vitamin... A megfelelő D vitamin szintéziséhez elegendő ha napi 15 percet átlagos ruházatban a napon töltesz. Pl ha leugrassz a 10 percre lévő boltba gyalog akkor már kielégítetted az igényt.

Nem én találtam ki, keress rá az interjúkra amit bőrgyógyászokkal szoktak végezni a napozási szezon előtt. pl Dr. Wikonkál Norbert nyilatkozott tavaly ha jól emlékszem...

27/F

2014. jún. 23. 09:21
 29/35 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik a barna szem. nem tudok ezzel mit csinálni.
2014. jún. 23. 14:34
 30/35 anonim ***** válasza:
20%
#28 Szerinted 10 perc arcnapoztatás elég?? Nagyon hülye vagy akkor..
2014. jún. 23. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!