Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan ezért kicsaphatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ezért kicsaphatnak valakit a suliból?

Figyelt kérdés

Most hallottam egy esetről és ledöbbentem, ezekért kicsapták a lányt az egyik gimiből :

- R....kodás

- Teherbe esett (18 éven aluli)

- Meg még volt neki valami sz.pásos ügye, de arról nem tudok pontosat.

2014. jún. 20. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Prűd népség. :)
2014. jún. 20. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

Mondjuk ha az iskolában sz*pott, akkor simán.

Iskolán kívül a nemi életéhez viszont semmi köze az oktatási intézménynek.

Persze, bizonyos esetekben nem kell ahhoz valódi ok, hogy eltávolítsanak egy embert, főleg egyházi iskolákban nem.

2014. jún. 20. 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
ha a szopás a suliban történt és elkapták...
2014. jún. 20. 11:49
 4/10 anonim ***** válasza:

igen, ezért kicsaphatnak valakit, hiszen ha terhes lett, akkor nem nevelheti a gyerekét az iskola mellett, mert a gyerek zavarja az órát, folyton sír, rikácsol, és a z osztálytársak szeme láttára kellene szoptatni az nagyon gáz lenne.

egy kis kufircolásrt nem érte meg

ha legközelebb viszket a két lába között akkor inkább önkielégüljön

2014. jún. 20. 11:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Na most igen ezért kicsaphatják de akkor is kellett még legyen valami ami ok lenne rá. Szerintem sőt biztos hogy volt más is a háttérben.
2014. jún. 20. 11:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy kit sz.pott le :D Amúgy a teherbe esésért is simán kirakhatják...
2014. jún. 20. 11:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Hozzátartozik a történethez, hogy az igazgatót szopta...de nem valami fényesen teljesített ,ezért repült :D
2014. jún. 20. 11:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Iskola területén történő szexuális aktusért kicsaphatják. Ha vallásos iskola, apácaképző, stb, akkor a teherbeesésért is kitehetik. Egyéb esetben ezekért nem rúghatják ki sehonnan.
2014. jún. 20. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
mi az hogy ,,komolyan ezért"? MÉRT MIT HITTÉL TE PUBERTÁNS? NEKED EZ A NORMÁLIS..?
2014. jún. 20. 12:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Zavarónak számomra is zavarónak tűnik, hiszen, ha olyan volt az eset, akkor akár hiteltelenítheti is az ilyen kirúgatás az etikai értékek átadását. (Nehéz úgy az erkölcsöt hitelesen átadni a gyerekeknek, ha kényszerhelyzetben -- amikor bizonyítani lehetne -- , épp maga az iskola nem jár el erkölcsösen). Az nem tudom, hogy jogszerű volt-e, az is lehet, hogy nem volt jogszerű, és a lány valami szégyen vagy félénkség miatt nem mert utánajárni az igazának. Azt nem tudom, hogy tankötelezettség szempontjából hogy állt a lány, ,,védett'' volt-e vagy sem.

Nem tudom, hogy az örökbeadás, megtartás, abortusz hármasából a lány melyiket döntötte végül. Mivel pl. épp az örökbeadás elvileg nem sért egyházi értékeket (tudtommal), és az iskolalátogatást sem zavarja túlságosan, ezért számomra kicsit furcsa, ha kapásból kirúgták, még a döntés meghozatala előtt, vagy hogy egyáltalán a lány végső döntése szóbajött volna. Zavarónak persze hogy zavaró a hír, nekem is, így egy csomó bibliai történetet sokkal kevésbé lehet hitelesen átadni a gyerekeknek, hogy az iskola saját magára ugyanezeket az elveket nem alkalmazza. De nem tudom a részleteket, enélkül nehéz felelni. Mivel itt eléggé tabu témák is felmerülnek, azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a suli egyszerűen kockáztatott, és kirúgták a lányt, arra számítva, hogy a lány úgyse fog elmenni az összes lehetséges fórumra az igazáért, és mondjuk tényleg bejött nekik, mert tényleg nem volt ereje hozzá.

2014. jún. 26. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!