Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ez a 2 felső hol ri. Cos? 16/L
Az egyik kedves barátnőm folyton beleköt a ruháimba, hogy elméretezett szakadt rongyok meg, hogy ilyeneket csak a mai tini ribik vesznek fel... -.-
"Most komolyan ez a 2 felső hol ri. Cos"
Ha felvetted, akkor a belsejük! Kimosni gyorsan!!!
Bocs, csak viccelek, nem hagyhattam ki :D
Amúgy nem ribisek, de én azt se mondanám, hogy csinosak
ezeken a válaszokon röhögök fél órája xD
lehet csak nálam nagyon tág a határ de szerintem meg az van, hogy az ilyen ráérő semmittevő naplopó emberek meg akarják mondani, hogy milyen legyél meg hogy mi a divat SZERINTÜK és mivel szinte mindenki másként látja a világot, illetve vannak ilyen klikkesedések pl. rokker, punk, diszkós k.va, plázacica, főnök kedvence, yolo baromság, páwa b..zik, stb. emiatt általában mindenkinek az tetszik jobban amelyikhez közelebb áll. Ilyen f._szságokkal én nem is foglalkoznék. Ha tetszik, kényelmes, jól érzed magad benne és úgy gondolod, hogy jól áll akkor hordjad egész nyugodtan :)
Nálam a tekinteteddel, mosolyoddal, kedvességgel, barátsággal, gyengédséggel és őszinteséggel sokkal többre mész mint akármilyen külső extrákkal. Persze van egy alsó szint valahol homályosan, de felső is van nálam.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!