Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan ennyire taszít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ennyire taszít titeket? Többi lent.

Figyelt kérdés
Fekete hajam, barna szemem, fehér bőröm van és azt veszem észre, hogy mindenkinek a szolis, barna hajú lányok tetszenek inkább.

2014. jún. 23. 02:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk, mivel nekem is fehér bőröm van, és nem azért, mert nem megyek ki a napra. Régen sokszor kérdezgették, hogy szarul vagyok-e, mert olyan sápadt vagyok, közben meg csak ilyenek a génjeim. 20F
2014. jún. 23. 02:09
 12/35 anonim válasza:
100%
barátnőm is hófehér, bár a haja barna, de szerintem ő a legszebb lány akit eddig láttam :D amúgy embere válogatja
 13/35 A kérdező kommentje:
Engem is kérdezgettek, én sem tudok barnulni genetika :)
 14/35 anonim ***** válasza:
Na kétszer ment el az üzenet, mert azt hittem, nem ment el először. Sorry... :)
 15/35 A kérdező kommentje:
Semmi baj. :)
2014. jún. 23. 02:16
 16/35 anonim ***** válasza:

Én imádom a fehér bőrt. :) Általában helyesek.

23l

2014. jún. 23. 02:27
 17/35 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen és így szeretem, nem értem azokat akik szoliznak, meg barnulni akarnak, de ha nekik az tetszik akkor csinálják. Előző voltam. Szerintem maradj ilyen ha neked így jó.
2014. jún. 23. 02:29
 18/35 A kérdező kommentje:
Soha nem változnék senki kedvéért, csak érdekeltek a válaszok. Barnulni nem tudnék, szolizni soha nem szoliztam nem is áll szándékomban. Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2014. jún. 23. 02:33
 19/35 anonim ***** válasza:

Mi értelme van barnulni? Sokat nyomatod a bőröd UV fénnyel (legyen az nap vagy szoli) akkor randa lesz. Ráadásul a barnaság nem állandó, ha abbahagyod a szolit elmúlik. Nincs értelme és nem egészséges.

Nekem is világos bőröm van (azért nem hófehér) de nekem egy nyári szabadtéri program úgy kezdődik hogy felküldöm a bőrömre a legdurvább 50 faktoros cuccot. Mert engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy nem barnulok le 2-3 hónapra...

27/F

2014. jún. 23. 02:33
 20/35 A kérdező kommentje:
Mélységesen egyetértek veled, én is használok naptejet, mert leégni le tudok, érzékeny a bőröm. És valóban egészségtelen, nem akarok 10 év múlva úgy kinézni mint egy 50 éves.
2014. jún. 23. 02:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!