Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miėrt van ez?
5 en vagyunk haverok...ėn nem olyan vagyok mint ök...olyan magnak valo vagyok...nem járok bulizni.
Kitünök közüllük... szerintem.
Na, van egy lány banda/ barátnök,mindenki felė kezdemėnyeztek,kivėve felėm.
Össze is jöttek velük,csak ėn maradtam facėr.
Ės azt vettem ėszre, hogy a szemembe sem akarnak belenėzni:)
Pedig jol nėzek ki...mi lehet a gond?: |
De minek?
Ha irsz üzit küldök neked.
De valamilyen bizonytalanság biztos látszik rajtad, mert akkor nyitnának feléd, ha jól nézel ki.
(2)
Nem ėrtem... nagyon rossz ėrzės... csak engem szartak le..
Igy döglök meg szüzen
Nem szeretem a muzeumokat:)
De a többit amit irtál azt igen...
Amugy 17 vagyok.
Keress hozzád hasonló lányt, ne pedig nagy egocicákat, vagy hangos csajokat. Én is hangos vagyok nehéz lenne egy csendes fiúval, mert 2 különböző típus, és mást szeretnek általában csinálni.De ezzel semmi baj nincs, csak rossz lányokhoz közelítesz. Próbálj meg csendes, nyugodt csajokat keresni, vagy barátokat, ha a mostaniakkal nem jössz ki. Vagy ha nem akarsz másokat, akkor vegyülj el köztük jobban, de ne változz meg mások kedvéért:)
Sok sikert ( ha rendes vagy, kedves, akkor hamar találsz értelmes lányt, csak ne félj kimutatni, ha valaki tetszik neked)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!