Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan fiúk tetszenek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fiúk tetszenek, akikkel közünk sincs egymáshoz, nem illünk össze? Miért nem tudok egy csendes, egyszerűbb fiút szeretni? 24/L

Figyelt kérdés

Mindig olyanok nyomulnak rám, akik iránt semmit sem érzek sajnos. Akik meg nekem tetszenek, vagy csak kihasználnak vagy hülyítenek, vagy semennyire nem nyitnak felém.

Ha nem kéne majd egyszer gyerek, meg család, felhagynék az egész sza*r párkereséssel és élnék egyedül, nyugiban.

2014. jún. 16. 23:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Azám, bredpitt egy nyálgép. De van néhány jó filmje...

Nem szoktam bulizni, mert ott mindig csak le akarnak smárolni egy perc alatt.

2014. jún. 17. 00:09
 22/27 anonim ***** válasza:

Igazad van, legalább egy piára meghívhatnának előtte

Valahol azért kellene ismerkedned. Suliba jársz még?

2014. jún. 17. 00:17
 23/27 A kérdező kommentje:

Most fejeztem be, szóval majd valahogy lesz.

De most megyek, majd fejlesztem a flörtölési trükkjeimet.:) Köszi a válaszokat!

2014. jún. 17. 00:21
 24/27 anonim ***** válasza:
Sok sikert
2014. jún. 17. 00:22
 25/27 A kérdező kommentje:
Már beletörődtem, de köszi.:)
2014. jún. 17. 00:25
 26/27 anonim ***** válasza:
épp most nyomultam egy hasonló nőre, remélem nem te vagy:D
2014. jún. 17. 12:18
 27/27 A kérdező kommentje:
nem tudhatjuk.:D
2014. jún. 17. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!