Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fiúk tetszenek, akikkel közünk sincs egymáshoz, nem illünk össze? Miért nem tudok egy csendes, egyszerűbb fiút szeretni? 24/L
Mindig olyanok nyomulnak rám, akik iránt semmit sem érzek sajnos. Akik meg nekem tetszenek, vagy csak kihasználnak vagy hülyítenek, vagy semennyire nem nyitnak felém.
Ha nem kéne majd egyszer gyerek, meg család, felhagynék az egész sza*r párkereséssel és élnék egyedül, nyugiban.
Tehát a hvcs-k tetszenek, akik csak megdugnak párszor, de mivel nem akarsz egyedül felnevelni egy gyereket, ezért valahogy rá akarod venni magad, hogy egy rendes pasihoz vonzódj?
Szerintem próbáld ki a hipnózist.
Jaj nem csak a dugós-csendes véglet létezik. Hányok a gyémántfülbevalós, tapadósgatyás hülyéktől...
Csak egyszerűen ennyi évesen se találok olyan fiút aki vonz külsőleg, belsőleg és szeret is. Vagy szeret, de nem vonz semennyire, vagy nem érdeklem, pedig én odavagyok érte, amit nem mutatok ki nyilván mindig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!