Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy tapasztalatlan, csendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tapasztalatlan, csendes lány lehet ilyen bátor?

Figyelt kérdés

Szemezni próbál egy fiúval,beszélgetést kezdeményez vele,ráír fb-n,megkérdezi hogy mennek-e együtt egy közös programra.(marmint egy olyan program ahova mindketten meg vannak hívva)

Én vagyok a fiú akivel ezeket műveli :D

A lany tapasztalatlan viszonylag,1 barátja volt par hónapig,csendes.

Lehet ilyen bator azzal aki tetszik neki vagy csak barat vagyok,azért ilyen?

Mert lattam mar hogy remegnek nagyszájú lanyok a kiszemeltjük mellett szótlanul. :D Amúgy van egy bátyja lehet hogy azért batrabb.

Vajon lehet esélyem?

18/F

#Traktorgyár
2014. jún. 13. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lennél töketlen és nem téged kéne felszedni akkor lenne.
2014. jún. 13. 00:08
 2/7 A kérdező kommentje:

Töketlen az öreganyad.

Nem ismered az elősztorit. Ami kissé bonyolult és kva hosszú.

2014. jún. 13. 00:09
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Öreganyám tökösebb nálad, ha te ezt átvitt értelemben érted akkor nagyon fiatal vagy.

Segíteni akartam azzal, h ne téged szedjenek fel hanem te legyél a férfi a kapcsolatban.

Ha mér egy csendes lány is felszed akkor nem tudom h ki a férfi te vagy ő.

Hajrá németország

2014. jún. 13. 00:15
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem azért lehet ilyen bátor mert csak barátként tekint rád és így nem fél annyira a visszautasítástól
2014. jún. 13. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
amilyen dolgokat megtudtam egy csendes lányról nemrég (hogy konkrétan egy aljas kur.va)... akármi lehet.
2014. jún. 13. 01:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, lehet hogy tetszel neki. Menjetek el, aztán majd kiderül hogy barátként tekint-e rád vagy azért ilyen mert bejössz neki. :)
2014. jún. 13. 03:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség,hogyha van bátyja,akkor azért bátrabb...szerintem.Én tapasztaltam sok embernél,hogy ez nem számít.Amúgy meg tényleg,ha akarod,akkor te szedd fel,ne ő téged,ha amúgy is csendes.Hogy egy barátja volt pár hónapig,az még nem jelenti azt ,hogy tapasztalatlan...
2014. jún. 13. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!