Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendesebb lanyok miert nem jonnek be annyira a fiuknak?
Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 19:22
2/19 anonim válasza:
nekem főleg azok jönnek be :) és inkább csendesebb lányt keresek magam mellé :)
5/19 anonim válasza:
Inkább csendesebb legyen mint egy beszélőgép akitől menekülnöm kell hogy nyugtom legyen .
6/19 anonim válasza:
nekem is a csendes lányok tetszenek :)
7/19 anonim válasza:
A csendesebb fiúk miert nem jonnek be annyira a lányoknak?
8/19 anonim válasza:
Ez a kérdés már bennem is többször felmerült. Tekintve, hogy a barátaim 90%-a fiú, így a maradék 10% is hatalmas szájú és rengeteget tud beszélni, mégis mindenki teljes odaadással hallgatja. Szerintem szeretik, ha nem kell annyit beszélniük vagy nem tudom...
16 éves csendes lány
9/19 anonim válasza:
pont azért, mert csendesek.
én alapjáraton csendes vagyok, de ha ismerek valakit előbújik belőlem a vadság, csak hát ezt eddig nem volt alkalmam senkinek se előadni, mert a visszahúzódós lányok nem elég "cool-ak" ahhoz, hogy ismerkedni akarjanak velük. :)
10/19 anonim válasza:
Azért mert 2 naponta megkérdezik ezt.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!