Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csendesebb lanyok miert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendesebb lanyok miert nem jonnek be annyira a fiuknak?

Figyelt kérdés

2014. jún. 6. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg fiú nem szereti, ha a lány egoista, és sokat beszél magáról. A csendes lányok is lehetnek vadak, csak egyáltalán nem mindegy, hogy kivel szemben. A "hangos" fiúk általában nem veszik észre ezeket a csendes lányokat, a "csendes" fiúk pedig túl félénkek ahhoz, hogy beszéljenek az ilyen lányokkal. Tisztelet a kivételnek! :) L
2014. jún. 6. 19:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, ha csendesebb. Az már inkább, ha mellé sótlan, és úgy kell belőle mindent kihúzni.
2014. jún. 6. 19:40
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

Hát kedves előttem kommentelők nem tudom... nem vagyok én sem valami ádáz dumagép, de én azért nem igazán kedvelem a csendesebb embereket (barátilag!) mert nehezen tudok velük beszélgetni, és ha nem tudok valakivel rendesen beszélni, kínos csend szünetek vannak, akadozik a téma stb. akkor meg rosszul érzem magam. Szerintem ez a szituáció tök kellemetlen, nem azt mondom hogy legyen egy partyarc, meg kiabáljon őrjöngjön állandóan, mert az számomra is taszító, de ha együtt vagyunk akkor legalább szólaljon meg a másik!!!

20L

2014. jún. 6. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el örülnék egy csendes lánynak, de hogyan lehet a hétköznapokban megtalálni titeket? És ne gyere az internettel, az nem működik.
2014. jún. 6. 19:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

12-es!

"Az már inkább, ha mellé sótlan, és úgy kell belőle mindent kihúzni."

Sótlan? Ez elég morbidul hangzik... :D

Egyébként én is azt vettem észre, hogy a hangosabb srácok nagy dumás csajt keresnek maguk mellé, a csöndesebb srácok viszont szintúgy a beszédesebb, közvetlenebb lányokat nézik ki maguknak...Személy szerint én arra gondoltam, hogy netán épp ezzel akarják kompenzálni az ő hallgatagságukat, így mindig van téma...vagy nem tudom.

Ez egy ördögi kör, mert a csendesebb lányok és fiúk, ha "ki szúrják" maguknak a hasonlókat a másik nemből, nem mernek lépni és itt jön a bámulós ördögi kör...:)

18/L

2014. jún. 6. 19:46
 16/19 anonim ***** válasza:

#15: nem hallottad még ilyen értelemben? :)

#13: azért ezzel nem lehet megbélyegezni minden csendesebb embert. Én is az vagyok, de ha olyan a másik fél, rengeteget tudok beszélni.

2014. jún. 6. 20:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Ők nem tudják mivel felhívni magukra a figyelmet.
2014. jún. 6. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

én nagy dumásnak tűnök, de legbelül csöndes vagyok, és egy csöndes lánnyal sokkal jobban eltudok lenni mert ő az aki eléri azt aki vagyok, a többieknek meg marad az "álarc" amit mutatok a világ felé! ha párt választanék legszívesebben csöndes lányt választanék mert sokkal jobban megtudom becsülni mivel van benne mit felfedezni, kell azért tenni, hogy tudjak róla dolgokat, és mivel a többiek nem nagyon veszik észre így a féltékenységet is jobban eltudom kerülni :) a beszédes lányokkal sincs semmi bajom, ott is részben önmagam tudok lenni mert csak csöndben kell maradnom :D engem nem zavar ha folyton beszél valaki ha fontosnak tartom a személyt simán elviselem sőt még örülök is neki :) ha a párom beszédes lenne akkor fogadja el hogy szeretem ölelgetni és a karjaimban akarom tartani amikor csak tudom, akármennyit beszélhet felőlem, én azt élvezem hogy ott van a karjaimban, meghallgatom bármennyit beszél, mivel minél többet beszél annál több ideig van a karjaimban és annál több ideig vagyok boldog vele :)

21F

2014. jún. 6. 20:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én lég csöndes vagyok, meg ha oda is jön valaki hozzám, magamtól biztosan nem fogok beszélni, max ha felhoz egy témát... Emiatt viszont nagyrészt kínos csönd van, utána meg még inkább nem merek megszólalni, mert az még rosszabb :/ max annyit tudnék hozzáfűzni, hogy szép idő van :(
2014. jún. 6. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!