Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendesebb lanyok miert nem jonnek be annyira a fiuknak?
Hát kedves előttem kommentelők nem tudom... nem vagyok én sem valami ádáz dumagép, de én azért nem igazán kedvelem a csendesebb embereket (barátilag!) mert nehezen tudok velük beszélgetni, és ha nem tudok valakivel rendesen beszélni, kínos csend szünetek vannak, akadozik a téma stb. akkor meg rosszul érzem magam. Szerintem ez a szituáció tök kellemetlen, nem azt mondom hogy legyen egy partyarc, meg kiabáljon őrjöngjön állandóan, mert az számomra is taszító, de ha együtt vagyunk akkor legalább szólaljon meg a másik!!!
20L
12-es!
"Az már inkább, ha mellé sótlan, és úgy kell belőle mindent kihúzni."
Sótlan? Ez elég morbidul hangzik... :D
Egyébként én is azt vettem észre, hogy a hangosabb srácok nagy dumás csajt keresnek maguk mellé, a csöndesebb srácok viszont szintúgy a beszédesebb, közvetlenebb lányokat nézik ki maguknak...Személy szerint én arra gondoltam, hogy netán épp ezzel akarják kompenzálni az ő hallgatagságukat, így mindig van téma...vagy nem tudom.
Ez egy ördögi kör, mert a csendesebb lányok és fiúk, ha "ki szúrják" maguknak a hasonlókat a másik nemből, nem mernek lépni és itt jön a bámulós ördögi kör...:)
18/L
#15: nem hallottad még ilyen értelemben? :)
#13: azért ezzel nem lehet megbélyegezni minden csendesebb embert. Én is az vagyok, de ha olyan a másik fél, rengeteget tudok beszélni.
én nagy dumásnak tűnök, de legbelül csöndes vagyok, és egy csöndes lánnyal sokkal jobban eltudok lenni mert ő az aki eléri azt aki vagyok, a többieknek meg marad az "álarc" amit mutatok a világ felé! ha párt választanék legszívesebben csöndes lányt választanék mert sokkal jobban megtudom becsülni mivel van benne mit felfedezni, kell azért tenni, hogy tudjak róla dolgokat, és mivel a többiek nem nagyon veszik észre így a féltékenységet is jobban eltudom kerülni :) a beszédes lányokkal sincs semmi bajom, ott is részben önmagam tudok lenni mert csak csöndben kell maradnom :D engem nem zavar ha folyton beszél valaki ha fontosnak tartom a személyt simán elviselem sőt még örülök is neki :) ha a párom beszédes lenne akkor fogadja el hogy szeretem ölelgetni és a karjaimban akarom tartani amikor csak tudom, akármennyit beszélhet felőlem, én azt élvezem hogy ott van a karjaimban, meghallgatom bármennyit beszél, mivel minél többet beszél annál több ideig van a karjaimban és annál több ideig vagyok boldog vele :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!