Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendes pasik undorítóak?
Magas,sportos/izmosabb,igényes fiú vagyok. Külsőre szoktam dicséreteket kapni,megnéznek.
De sose volt kapcsolatom mert csendes vagyok és visszahúzódó.Hiaba jarok bulizni,táncolni,vannak hobbijaim de ilyen a természetem.
Miért ilyen taszítóak a csendes fiúk?
18/F
Van egy rakat hobbim,táncolok,zenélek,szoktam bulizni de nem vagyok szórakoztatóipar.
Ez se elég senkinek?
Nem értem miért abból indulsz ki, hogy nem kellesz senkinek.
Ha tudod magadról, hogy vannak belső értékeid, nem azért kéne többször megszólalni vagy próbálkozni, mert erőszakot kéne magadon venni, hanem mert így a kiszemelted sem fog sohase megismerni, nem lát beléd, nem látja a hobbijaidat...
Lehet ilyen régivágású lány vagyok, de csak akkor kezdeményezek, ha látom, hogy érdeklem a srácot. Ha meg sem szólal, és harapófogóval kell kihúzni belőle a szavakat, biztos nem fogom azt gondolni, hogy érdeklem. Főleg akkor nem, ha ilyen sportos, magas, igényes.
Érted a problémát? Hiába vagy tök jó pasi, ha csöndbe vagy, max azt gondolják rólad, hogy nem ereszkedsz le az átlagos emberek közé, és nagyok az elvárásaid. Ha kinyitod a szádat, beszélgetsz, máris más. :)
Egy csendes emberrel nem lehet mit kezdeni, attól még nem undorító.
Én sem vagyok egy nagy haverkodós lány, de azért el tudok beszélgetni az emberekkel. Már ha olyan kedvem van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!