Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csendes pasik undorítóak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendes pasik undorítóak?

Figyelt kérdés

Magas,sportos/izmosabb,igényes fiú vagyok. Külsőre szoktam dicséreteket kapni,megnéznek.

De sose volt kapcsolatom mert csendes vagyok és visszahúzódó.Hiaba jarok bulizni,táncolni,vannak hobbijaim de ilyen a természetem.

Miért ilyen taszítóak a csendes fiúk?

18/F

2014. jún. 4. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy undorító lennél, a csendességed miatt. Ezt ki mondta?! XD
2014. jún. 4. 22:43
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Pfuj, a szaguktól is hányok.
2014. jún. 4. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem taszítóak, csak unalmasak, jó dolog ha lehet szórakozni egy pasival, beszélgetni.
2014. jún. 4. 22:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor miért vagyok taszító?
2014. jún. 4. 22:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Van egy rakat hobbim,táncolok,zenélek,szoktam bulizni de nem vagyok szórakoztatóipar.

Ez se elég senkinek?

2014. jún. 4. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
nem taszítóak, ez személyiségtől függ, nem attól h valaki mennyire beszédes
2014. jún. 4. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem értem miért abból indulsz ki, hogy nem kellesz senkinek.

Ha tudod magadról, hogy vannak belső értékeid, nem azért kéne többször megszólalni vagy próbálkozni, mert erőszakot kéne magadon venni, hanem mert így a kiszemelted sem fog sohase megismerni, nem lát beléd, nem látja a hobbijaidat...

2014. jún. 4. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet ilyen régivágású lány vagyok, de csak akkor kezdeményezek, ha látom, hogy érdeklem a srácot. Ha meg sem szólal, és harapófogóval kell kihúzni belőle a szavakat, biztos nem fogom azt gondolni, hogy érdeklem. Főleg akkor nem, ha ilyen sportos, magas, igényes.

Érted a problémát? Hiába vagy tök jó pasi, ha csöndbe vagy, max azt gondolják rólad, hogy nem ereszkedsz le az átlagos emberek közé, és nagyok az elvárásaid. Ha kinyitod a szádat, beszélgetsz, máris más. :)

Egy csendes emberrel nem lehet mit kezdeni, attól még nem undorító.

Én sem vagyok egy nagy haverkodós lány, de azért el tudok beszélgetni az emberekkel. Már ha olyan kedvem van :D

2014. jún. 4. 23:04
 9/10 mustafa33 ***** válasza:
Egy előnye van. nem kell vigyáznod minden szavadra. mert a nők hajlamosak minden másodikon megbántódni és minden másodikat félreérteni.
2014. jún. 5. 03:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy a csendesebb lányoknál nem jönne össze semmilyen kapcsolat, ők azt fogják várni, hogy Te szólalj meg és kezdeményezd a témákat, én is csöndesebb lány vagyok, de ha olyan témáról van szó be nem áll a szám, és hát nem lenne jó egy olyan fiú mellett aki meg sem szólal ( hisz én sem tudok kezdeményezni beszélgetést könnyen ) remélem nagyjából meg tudtam értetni, hogy a csöndesebb lányoknak az kell, hogy egy fiú nyitottabb, kevésbé visszahúzódó lányt faragjon belőlük. Ezért ajánlom az olyan lányokat, akik nincsenek a visszahúzódó csendes kategóriában.:)
2014. jún. 14. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!