Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy házas férfiba, egyre jobban belebonyolódunk, ez kölcsönös. Lehet ebből komolyabb dolog, férfiak, volt már rá példa?
És miért nem válik az "úr"?
Ha ezt választjátok, akkor inkorrekt emberek vagytok, ennyi.
"de őt sodorta elém az élet."
Hát így van ez. Mindenki a maga módján lesz boldogtalan.
Milyen komolyabb dologra gondolsz a kérdésben? mert ez már elég komoly dolog..
23-as, nem vagyok tini!
43 múltam, egy 10 éves házassággal a hátam mögött, több éve elváltam. Miért olyan hihetetlen ez, csak egy unatkozó tini lehet szerelmes? Tényleg nem értelek.
Ő már egyszer letette a voksát egyvalaki mellett. Ezt felrúgta egy kaland kedvéért. Ha azt nem nézem mekkora fájdalmat és szenvedést okoz majd a feleségének, ha kiderül, akkor mégis mit gondolsz lehettek ti így valamennyien boldogok?
Szerintem még egy szerelmes tininek is több esze van a gerincéről már nem is beszélve.
Nem leszel mindig ilyen jókedélyű főleg, ha a pasi rájön hogy nem fog felrúgni egy biztos kapcsolatot egy fellángolás kedvéért. Mert tudod a nős pasik pont ilyeneket mondanak, hogy ilyen még nem történt velük blabla...jézusom. Csak akkor már nem várj sajnálatot senkitől.
Komolyan mondom, nem értem, miért hiszitek, hogy trollkodom?
A kérdésem az, hogy komolyra fordulhat-e annyira, hogy engem válasszon? Azért nem tőle kérdezem, mert erről már beszéltünk, de egyelőre őrlödik, nem akar senkit megbántani.
Azoknak a véleménye érdekel leginkább, aki már volt hasonló helyzetben. Mert bármennyire is álszenteskedik most itt mindenki, tudom, nem én vagyok az első, aki ilyen helyzetbe került.
Amúgy a sértegetések helyett nézzetek magatokba, kíváncsi vagyok, hányan vagytok itt, akik már megcsalták a párjukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!