Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy 1 év után már alig van rá példa hogy megöleljen, spontán puszit adjon?
Szerintem az természetes, hogy a kezdeti vehemencia alábbhagy egy kapcsolatban kicsit idővel, de azért az hogy egy év után már se puszi se ölelés (főleg ha régen megvolt)... hát szerintem az közel sem normális.
De probálj meg beszélni vele, lehet hogy ő csak nem az a fajta és nem is igényli annyira, ezért fel sem tünik neki a dolog.
A szexuális életetekben is van változás? Mert ha az is ritkább lett, akkor lehet tényleg elhidegülés. :(
köszönöm a válaszokat! a kérdésedre: a szexuális életünk egy külön fejezetet igényelne..pontosítok az eredeti szövegen: haverjának és egy guminőnek tekint.mert vagy dugunk(nem szeretkezünk) vagy veszekszünk,vagy el-el dumálunk.Néha ugy érzem csak ezért találkozunk.Úgy vettem észre hogy a fiuk nem igényelik annyira az ilyen fajta érzelemkifejezést,ölelések stb,csak az a furcsa hogy a kapcsolatunk elején még ő szólt rám,hogy miért nem adok neki több puszit,stb.
Hát nagyon sajnálom hogy így 9 év után lett vége nektek.De azért remélem már minden oké,találtál olyan hapsit aki nem olyan mint egy tuskó :S
Köszi, még nem találtam, mert ez egy-két hete történt.
Bízzunk benne, hogy lesz jobb!
Szia!
Ne légy elkeseredve, vannak olyan pasik, akik igénylik és kezdeményezik a spontán ölelést és csókot, pl. a párom! :-) 10 hónapja vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!