Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők/lányok csak áltatják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők/lányok csak áltatják magukat azzal hogy nekik nem kéne olyan ember aki nagy pénzekkel játszik, és esetleg már volt is büntetve?

Figyelt kérdés

a 90-es években voltak olyan akár huszonéves fiúk, akik jó kocsiban arannyal a nyakukban, egy csinos nővel járták az éjszakát

Ezek a nők nem zárkóztak el a jó lét elől, nyitottak voltak

2014. jún. 13. 19:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagy pénzekkel játszik, esetleg már volt is büntetve és szerinted, a nők részéről, pozitív nyitott dolog ilyen alakokkal járni? (Arannyal a nyakukban nekem ez nem világos, azokra az irtó primitív láncokra gondolsz amit a nyakukba aggatnak, csak mert az nagyon-nagyon negatív).

Szerintem meg őrültség ilyen balhés alakokkal kezdeni, amúgy köszönöm szépen az én tanulmányaimat nem finanszírozta más csak én, és most munkából van annyi pénzem, hogy eljárkáljak barátnőkkel vásárolni meg ide-oda. Az általad leírt emberekkel meg biztos nem terveznék semmilyen kapcsolatot. Nekem többet ér, hogy a magam ura lehetek és meg tudom teremteni amire szükségem van. És nem is rossz szinten, mozgok is, megvan a szórakozás, kikapcsolódás és az egészséges mértékű munka is (néha kicsit több) lehet ez kispolgári felfogás, de nem vágyom többre. Dolgozom sajnos néha ilyen alakokkal, és nagyon nem tetszik az életvitelük, értékrendjük.

2014. jún. 13. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!