Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők/lányok csak áltatják magukat azzal hogy nekik nem kéne olyan ember aki nagy pénzekkel játszik, és esetleg már volt is büntetve?
a 90-es években voltak olyan akár huszonéves fiúk, akik jó kocsiban arannyal a nyakukban, egy csinos nővel járták az éjszakát
Ezek a nők nem zárkóztak el a jó lét elől, nyitottak voltak
Csak tudod mi van ha megunod , akkor mehet strihhelni ?
Szerintem nem csak kényeztetve vannak az ilyen nők .
Ti vagytok a kemény" gazdag "pasik akik a pénzért mindent megtesznek :-D jaaaa amúgy tudtad ,hogy ti normál emberekkel szóba se álltok csak a ti körötökbe ?! Akkor minek kérdezgetsz minket ?
Én is nyitott vagyok a jólétre, ezért kezdtem el egy újabb sulit, aminek a végeztével jobb állásom lehet.
Az általad említett gengsztereket pedig messziről kerülöm, mert az ilyen nem tud mit kezdeni egy értelmes nővel, a butábbakat pedig úgy is csak cselédnek, meg ágymelegítőnek tartja. Ennyi.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Tessék, neki megfelelnél a sittes múltaddal együtt, csak lóvéd legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!