Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez?! Miért érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez?! Miért érzek ilyeneket?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe beleszerettem tavaly aprilisban. Teltek multak a napok, hetek, honapok. Beszeltunk parszor, nem sokszor csak nehanyszor, de nem kettesben. Mikor jött a nyáriszünet majd belepuaztultam, alig gyoztem kivarni a szeptembert, de eljott. Osszel van a szulinapom es baratnoim nagy szerveszkedes kozepedte be szerettek volna vonni a fiut, o lett volna a meglepi vagy valami hasonlo :D (hosszu sztori... na szoval a srac! kiderült rola oktober kozepen, hogy haaat semmi baja velem, de nem vagyok az esete. Osszetortem, bedepiztem ahogy kell. Maig hullamzok. Van, hogy meglatom es azt gondolom "Szia helo haver minden oke? lehetnenk baratok...ha eszrevennel" maskor meg teljesen lehuzza a kedvem es ujra meg ujra eszembejut ahogy mondja (kesobb nekem is a szemembe mondta- en kertem ra nem egy szemet h az orrom ala dorgolja, es tisztaban vagyok vele, hogy nem kellett volna mert kinos helyzetbe hoztam, megbantam), hogy bocsi de nem tetszem neki. Lenyeg a lenyeg. Ev vegere egesz jol voltam, es azt gondoltam "jo lesz ez a nyar, nincs kiutan ragodni, csak szorakozom es elvezem", de mikor ma meglattam (utolso nap) ugy ereztem h igenis nagyon fog hianyozni :'(

Miert csinalom ezt?! Hogyan szabadulhatnek a gondolatatol?!

Elso szerelem (volt). 17 F 17 L

2014. jún. 13. 14:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj el bulizgatni, biztos elég sok szuper srácot találsz, aztán tuti belzúgsz valamelyikbe, és ezt a mostanit meg gyorsan el fogod felejteni, minden probléma nélkül. Sok szerencsét!
2014. jún. 13. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!