Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas fiúk, ti is szenvedtek az izmosodással/tömegnöveléssel?
Mert nálam ez a helyzet,igaz nagyon soványan "indultam",de úgy vettem észre ez a jellemző a többi magasabb(185+)fiúnál is.Én ráadásul elég nyúlánk is vagyok,hosszú lábak,hosszú lógó karok,mellé széles váll-vékony derék párosul.Csinálom rendesen az edzéseket és rendesen étkezem,de lassan haladok.Jelenleg a 188centimhez 81-82kg vagyok.Igaz látszódnak már az izmaim rendesen,de a többiek sokkal gyorsabban haladnak,pl.akin felesleg volt vagy alacsonyabb.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ja és azért ide tettem a kérdést,mert köztudott,hogy a magas fiúk a vékonyságuk miatt szenvednek hátrányt rengeteg lánynál...
Igen én is ilyen vagyok.De már meguntam,hogy nem jön föl rám 1-2 kg-nál több,mikor hónapokig gyúrtam,aztán abbahagytam.
Meg az utána úgyis lemegy rólam,szóval felesleges,ilyen a genetikám,maximum ha egész nap ennék és gyúrnék akkor lehetne valami,de erre nincs se időm se pénzem...
Tanulmányaimmal foglalkozom az egyetemen inkább,és abba fektetem bele az időm 90%-át.
Amúgy 185 cm vagyok,és ehhez olyan 65 kg kb... Ez van,nekem sem jutott még soha barátnő,legtöbbször pont ezért mert vékony gyerek szinte senkinek nem kell -.-
22/F
Az izomtömeg növeléshez 3 dolog kell: kaja, edzés, pihenés.
Ha valamelyik nincsen rendben, akkor fújtak az egésznek.
Szerintem 188 cm-hez, 81-82kg már elég jól mutat, ha tényleg izomból szedted fel a tömged.
Ha meg megáltál a fejlődsében vagy nagyon lassú, akkor valamelyik tényezőn változtatni kell. Lehet, hogy rosszul edzesz, vagy nem eszel megfelelően, vagy keveset pihensz.
A vékony testalkatod ne hátárnynak fog fel. Ilyen vagy és pont. Ebből kell építkezz. Te döntöd el, hogy hogy élsz :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!