Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas fiúk, ti is szenvedtek az izmosodással/tömegnöveléssel?
Mert nálam ez a helyzet,igaz nagyon soványan "indultam",de úgy vettem észre ez a jellemző a többi magasabb(185+)fiúnál is.Én ráadásul elég nyúlánk is vagyok,hosszú lábak,hosszú lógó karok,mellé széles váll-vékony derék párosul.Csinálom rendesen az edzéseket és rendesen étkezem,de lassan haladok.Jelenleg a 188centimhez 81-82kg vagyok.Igaz látszódnak már az izmaim rendesen,de a többiek sokkal gyorsabban haladnak,pl.akin felesleg volt vagy alacsonyabb.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ja és azért ide tettem a kérdést,mert köztudott,hogy a magas fiúk a vékonyságuk miatt szenvednek hátrányt rengeteg lánynál...
178cm vagyok és 61kg... 6 éve gyúrok.
Mondjuk enni rohadtul nem eszek, de izmosnak látom magam.
Én 189 cm magas vagyok és 88kg.
Nem érzem magam vékonynak, pont jó igaz járok küzdősportra is.
nagyon vékony vagyok jelenleg (~186 centihez 64 kg, de 72-nél több sosem voltam). nekem is széles vállam van és keskeny csípőm, hosszú lábam.
soha de soha nem szenvedtem hátrányt a lányoknál. :D nem tudom miért találsz ki ilyet... attól, hogy te így vagy vele, más még nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!