Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki valamilyen oknál fogva nem élvezte az első csókot? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Nyilván nem olyan extrém esetekben hogy mondjuk erőszakkal csókolt meg valaki...

Hanem, olyan személlyel akivel akartál csókolózni, csak valamiért nem volt jó.

2014. jún. 12. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Az óvoda társammal franciáztam és borzalmasan kegyetlenül rossz volt.
2014. jún. 12. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát utólag nagyon megbántam hogy megcsókoltam azt a srácot mivel nem szerettem őt, ráadásul a srácnak nagyon nagy nyelve volt tehát inkább az életemért küzdöttem mint élveztem volna :D
2014. jún. 12. 13:06
 3/5 A kérdező kommentje:

xD

Köszi a válaszokat :"D

2014. jún. 12. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyan fogsora volt a csajnak mint egy T-rexnek a többit szerintem kitalálod :D
2014. jún. 23. 23:03
 5/5 A kérdező kommentje:
..akkor miért csókolóztál vele? xD :DD
2014. jún. 23. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!