Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokatesó látott már meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unokatesó látott már meg meztelenül téged, vagy te őt?

Figyelt kérdés
És ha igen, meglátott már téged, akkor nagyon zavart, kínos volt?

2014. jún. 11. 18:57
1 2
 11/16 norbyka28 ***** válasza:
Engem látott már és nem volt vészes
2014. jún. 12. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Látott, és én is őt. Nem vagyunk szégyellősek, még ha nem is vagyunk egyforma neműek. :P
2014. jún. 12. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen láttuk egymást, nem vagyok egy szégyenlős tipus de nem szeretem amikor pisilek és néznek.:)
2014. jún. 13. 09:54
 14/16 anonim válasza:
100%

nekem is asszem 2

1: ő kockult, mikor 13 évesen náluk aludtam mosdás után volt, és annyira el vot ragadva, hogy nem vette észre, h.lecsúszik róla a törölköző

2. wc-n voltam, és csak egyszerűen bejött és kidobta a szemetet a mellettem lévő kukába én nem szóltam semmit, de eléggé kellemetlen volt

2014. júl. 25. 10:09
 15/16 anonim válasza:
még az előzőhöz: lány voagyok, ő meg fiú
2014. júl. 25. 10:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Talán 5-6-7 évesek lehettünk mikor együtt fürödtünk. (ő lány, én fiú). Egyszer tőlem 10 centi volt a puncija. Szép látvány volt. Akkor még nem tudtam mi lóg ki belőle. Hát a kisajkak. :)
2014. aug. 12. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!