Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenül otthon?
Sziasztok,én azt szeretném megkérdezni,miben vagytok otthon,ha nagy a meleg,és egyedül vagy csak a férjetek van otthon?
Van egy fiatal szomszédasszonyunk,aki csak egy tangában van,meztelen melleivel.
A férjemnek tetszik a dolog,és már említette,hogy ha melegem van,vegyem le a bikinfelsőmet és legyek monokiniben otthon,hisz ez neki természetes,
Még tavaly voltam egy kolléganőmnél,és róla kiderült,hogy nyáron monokiniben van otthon,fedetlen melleivel.Azt mondta,íyg kényelmesebb.
Ti miben vagytok otthon,ha nagy a meleg?
Tavaly nyáron hetekig meztelenül voltam a páromnál, Õ meg boxerben. Ez ebben az évben is így lesz.
19/L
én amikor már nem fázom meztelenül mindig az vagyok itthon.
Nagyon kényelmes, és a páromnak is. Én igy szeretek napozni is, strandolni is, meg úgy általában az otthoni létet,szórakozást, stb...
De a szomszédom is az, sőt a szemben lévő házban lévő nő is rendszeresen az ilyenkor. Egyszóval nem ismeretlen szokás ez.
6-os, hidd el így is azon jár. :D
Egyébként ha marha meleg van, akkor én is leveszem a pólóm, bár most még annyira nem vészes.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!