Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szerettek meztelenül lenni otthon vagy a ház körül?
Én is szeretek meztelenkedni itt fent a lakásomban.
Mivel nincs olyan hideg és a fűtés ugyanúgy megy (távfűtés) így gyakran vetkőzök le teljesen meztelenre még most is.
Igaz most ruhában vagyok mert még megyek el, de amint tudom hogy nem megyek hosszabb ideig sehová akkor mindig levetkőzök.
Egyedül piros napokon van rajtam bugyi de a többi napon mindig meztelen vagyok ha nincs hideg.
A barátommal is sokat meztelenkedünk :) ő még a szüleinél lakik de sokszor csináljuk azt hogy bezárkózunk a szobájába és nudizunk együtt :) Nem fekszünk le mindig, csak így szeretünk lenni. Ha otthon vannak a szülei és valamiért ki kell mennem csak egy fürdőköntöst kapok magamra és ennyi.
Idehaza sokszor megyek ki a lépcsőházba egyszál semmibe is akár :)
A legfelső szinten lakok és csak 1 szomszédom van itt, ő meg nem foglalkozik vele ha meztelenkedek, sokszor van hogy így takarítom fel a szintet meg a növényeket is úgy locsolom meg, de persze nyáron ilyenkor azért felveszek valamit. De odafigyelek hogy ne lásson meg senki :) De nyáron sokszor napozok meztelenül, az erkélyem elég napos hely délután 3-4 óráig simán süt oda a nap van is egy napozó ágyam azon szoktam feküdni meztelenül ha már jó idő van, nagy ritkán meg felmegyek a tetőre és ott meztelenkedem, mindegyik lépcsőháznak elvan különítve ott egy rész néhány kisebb fal szerűség van felhúzva oda, nem nagyon lát meg ott senki, maximum ha állok éppen mert tornázni is szoktam ha úgy van :) Nagyon jó érzés meztelenkedni, 16 éves korom óta nudizok rendszeresen, otthon csináltam sokáig a szüleimnél nem zavarta őket a dolog csak mondták hogy előttük direkt ne csináljam :)
Én sem mutogatom magam, nem is szeretem. Persze agyaltam már rajta hogy kikéne menni nudista helyekre de félek tőle sajnos, a barátom meg szégyenlős, előttem is az volt sokáig, nehezen tudtam rávenni hogy nyugodtan meztelenkedhet :) Persze nem erőltetem rá :) Sokszor van ruhába de nem sokáig mert nehezen tud nekem ellenállni :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!