Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szerettek meztelenül lenni otthon vagy a ház körül?
én szinte mindig meztelenül vagyok itthon, ha a párom itthon van, akkor vele is. természetesen az udvaron csak nyáron meztelenkedünk, és minden mást is úgy csinálunk :)
24/L
Itthon nyaranta gyakran vagyok ruha nélkül. Ha tudom, hogy aznap már sehová sem megyek, akkor egész nap meztelenül maradok. Mivel így is alszok, csak akkor öltözök fel, ha elmegyek itthonról.
A telkemen is sokszor vagyok pucéron. Elég csendes környék, senki sem zavar. Persze, ha valakit látok a szomszédban felveszek valamit, bár egy-két szomszédasszony már már biztos meglátott, de nem szóltak, hogy zavarja őket a dolog.
A meztelenségben nincs semmi rossz. Egyszerűen belemagyarázták, hogy az az. Teljes testi és lelki szabadságot ad és segít abban, hogy elfogadjuk önmagunkat. A többségübk nem az idilli model alkat de ez nem jelenti azt, hogy nem vagyunk jók.
Nekem segített elfogadni magam a naturizmus, a mezítelenség.
Persze ha leülök valamire akkor mindig teszek magam alá valamit, általában törölközőt. Így higiénikus.
Otthon, kertben és mindenhol ahol lehet textilmentesen vagyok. Nagyon jó és ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki. Először aludjon így, majd fokozatosan legyen minnél többet meztelenül. Ráfog jönni, hogy nagyon felszabadító érzés, hogy semmi sincs az emberen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!