Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik otthon meztelenül alszanak, ha mennek vendégségbe ott is meztelenül alszanak?
én meztelen vagyok most és benedvesedtem ettől a kérdéstőé
18L
Én csak a dög melegben alszom meztelenül. Szerintem azért ha az ember vendégségbe meg, azért akasszon már magára valami göncöt éjjel.
Van egy haverom, volt, hogy nálunk aludt egy-egy buli után. Ő is meztelenül szokott aludni, de hozzánk mindig hozott pizsit. :) (még szerencse)
Vigyázz kérdező, mert ennek a homárnak nyeles puncija van!
Egy értelmes csajnak különben sem ennyi a százaléka!
:D
Nem vagyok az a szégyenlős fajta ,de ha ismeretlen helyre megyek egy bugyit minimum húzok.De ha ismerősöknél alszom pl.:valamelyik barátnőmnél akkor meztelen szeretek aludni.Ha este netán ki kell mennem a wc-re ,akkor voltak szituk de könnyen tudtam kezelni őket.
14L
Rendszerint tangát szeretek ilyenkor felhúzni.De az apóséknál szoktam meztelenkedni is.
36L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!