Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenül napozni. Te szoktál? Ha igen, hol tudsz, hol van rá lehetőséged?
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 05:40
2/19 anonim válasza:
Ki kell feküdni ahol süt a nap.
3/19 anonim válasza:
Én otthon a kertben csak meztelenül napozok.18L
5/19 anonim válasza:
Miert lenne a harmas kamu? En is altalaban(ha nincs senki otthon) meztelenul napozom,mert kulonben hulyen nezz ki a borom. De,h a kerdesedre vaszoljak kedves kerdezo a kertunkben van egy olyan resz.ahova a szomszedok nem latnak be.
6/19 anonim válasza:
5 vagy csak azt hiszed, hogy nem látnak be. xD
7/19 anonim válasza:
vidéken telken, vagy itthon az erkélyen én is meztelenül. De strandolni is úgy szeretek, meg úgy általában igy vagyok itthon is nyáron.
mi ebben a különlegesség? Elég sokan csinálják így.
8/19 anonim válasza:
legfelső emelet
erkély
senki nem lát be :-)
9/19 anonim válasza:
"senki nem lát be"
csak a google mapon lesztek rajta. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!