Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meztelenül napozni. Te szoktál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelenül napozni. Te szoktál? Ha igen, hol tudsz, hol van rá lehetőséged?

Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 05:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
3. vagyok! Nem kamu,vidéken élünk,zárt az udvar,de egyébként sem vagyok szégyenlős,láttak már meg,na BUMM!
2014. máj. 25. 10:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Aham... pl balatoni nyaraló, egy eldugott természetközeli helyen. Nem egyszerű belátni, meg ritkán útba eső hely, szóval ennek függvényében szeretek ellazulni és kényeztetni magam, ha meg van partner akkor uhh...
2014. máj. 25. 12:40
 13/19 anonim ***** válasza:

Szoktam persze.

A papánál nyáron kertesházban.:)

2014. máj. 25. 15:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Szoktam otthon az erkélyen, fent a panelház tetején, nyaralóban.
2014. máj. 30. 20:09
 15/19 anonim válasza:
Jézusom! Tényleg még itt senki sem hallott arról, hogy létezik törvényes naturista strand? Itt Szegeden legalább is van, teljesen köztudott. Mi értelme a bújkálásnak?
2014. jún. 3. 20:14
 16/19 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy van törvényes naturista strand,de mi van,ha nem feltétlenül nagy nyilvánosság előtt szeretnék meztelenül napozni? Én csak azt szeretném, hogy szép egyenletes csokibarna legyek,csíkok nélkül, de hogy egy csomó másik ember előtt meztelen legyek...azt inkább kihagynám.

Bujkálás...igen, az, de nem mindenki szeret nyilvánosan pucérkodni.Azt meg pláne, hogy a szomszédok lessék, vagy hogy valaki a nyálát csorgassa rájuk...

2014. jún. 4. 05:02
 17/19 anonim válasza:
Ez esetben bármelyik hozzászóló ötlete jó lehet. Azt kivédeni, hogy teljesen diszkrét legyen maximum még úgy lehet, hogy veszel magadnak egy bő napozás méretű kertfélét és körbekeríted olyan magasan megfelelő burkolóval, hogy semelyik oldalról ne lehessen belátni. Ha tulajdoni osztozás van, a nyálcsorgatás máris kivédhetetlen.
2014. jún. 4. 20:20
 18/19 Kqwert Gábor ***** válasza:

Falun lakom, a kertben alakítottam ki olyan részt, ahol lehet meztelenül napozni. :) Egyébként meg Balatonberénybe készülök a nudista strandra, ahol évente megfordulok, már kb. 5-6 éve.

Ha van vállalkozó szellemű hölgy, aki elkísérne, jelentkezzen. ;) (37/F)

2014. jún. 23. 09:18
 19/19 anonim ***** válasza:

A kertünkben hátul, mindig meztelenül napozok.

27F

2015. júl. 13. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!