Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevesbe szep pasik miert nem torodnekna kulsejukkel?
7:18 remekül leírta a lényeget. Vagy friendzóne, vagy semmi.
Egyébként meg a kérdés nagyszerűen példázza, hogy felszínesek a nők, kíváncsi vagyok ezt a bizonyítványt vajh mivel magyarázzák ki
Kedves kérdező! Ha nem kell törődie a külsejével, mert nincs miért, és alapból is vonzó tud lenni, akkor igen. Szerinted attól igényes egy nő, hogy 50 tonna vakolatot magára ken? Műszempilla, műköröm, műmellek, bakker...egyszerűbb ha lecsatolja és idedobja nekem a 3,14csáját...
Attól, hogy a pasas heti kétszer fog járni szoláriumba, vagy mittomén, férfifodrászhoz, még semmivel nem lesz szebb. Ugyan ez igaz a lányokra, pont leszarom ha nem jár heti öt alkalommal fodrászhoz meg műkörmöshöz, soha egyetlen lányt nem szóltam le emiatt eddig.
17:38, hidd el, ha tömve lennél lóvéval, már a sok ezredik csaj írná neked a szerelmes leveleit...
Ha van elég pénzed, lehetsz bármilyen ronda, akkor is lesz csajod nem is egy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!