Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevesbe szep pasik miert nem torodnekna kulsejukkel?
A lányok nagy része felszínes.
Hiába törődik magával az ember, akkor is lesz valami ami nem jó.
Ez van.
Bár oké, a teljes ápolatlanság megint más kérdés.
Azért én ezt nem így tapasztalom, szerintem sok srác van, aki igyekszik kihozni magából a maximumot, és egész jó pasik úgy.
Sőt, ők tehetik csak meg igazán, egy nőnél, ha arcra el vagy bacva, akkor kb tökmindegy mit csinálsz, mindenhogy ronda maradsz...
Két dolog: 1. Az ápoltság részben nevelés és példaképek alapján történik. Azaz nem lett nekik megtanítva.
2. "Úgyis minden mindegy" alapon.
Egyébként egyetértek. Ha akarsz valamit, tudd magad eladni. A rossz ápoltság azt is mondja: nem akarok lányoktól semmit, feladtam. Minden nő álompasija ilyen, nem? (szarkazmus)
A belsődet meg nem hordod magadon kívül... A külsőnek erősítenie, vonzóvá kellene tennie a belsőt. Szerintem. És itt most nem a modellarcra gondolok, hanem arra, hogy figyelsz magadra, és kellemes látványt igyekszel nyújtani. Az igyekvés már önmagában pozitív kisugárzást eredményez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!