Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vérfarkasok vagy vámpírok?
Melyik jön be jobban ?
Itt gondolhattok, a True Blood-ra, Vámpírnaplókra, Twilightra, Harry Potterből a vérfarkasra, bárhonnét...
Mondjuk nekem a vámpír valahogy úgy néz ki, mint a True Bloodban, a természete olyan.
Vérfarkas meg mint a Harry Potter 3-ik részében. Mert sokan úgy ábrázolják, mint egy nagy farkast. De szerintem a vérfarkas 2 lábon áll...
ilyen-e...szóval két lábon álló vérfarkas sokkal ijesztbb. Mert haosnlít az emberre, és ez egy pszihikai dolog.
Köszi eddigi válaszokat, írhattok privit is nekem, ha úgy tetszik! :)
Kérdező! Az általad felsorolt filmekben és sorozatokban nincsenek vámpírok. Vérfarkasok a Harry Potterben esetleg, de vámpír pl. egyikben sincs. Ezekben inkább nagyon nagyon cuki fiúcskák vannak akiket imádnak a tinilányok, meg néha szívnak vért.
Egyébként vérfarkas nem lennék mert levadásznának. Vámpír még úgy sem lennék, mert nem mehetnék ki a napra, ronda és sápadt lennék, teljesen magányosan élnék. Ráadásul a fokhagymától is meghalnék, pedig szeretem a fokhagymát. Aztán ha valaki megelégelné hogy gyilkolászom az embereket, karót döfne a szívembe amíg alszok.
14-es.
Azért ha néztél Vámpírnaplókat, abban Demon mondjuk...de nála van sokkal betegebb, mint a testvére Stefan...de mondjuk Klausz is ugyan olyan beteg...
True Bloodban pedig mégjobban szemléltetik...tökéletes példa rá, a mindenkinek szemetszúró Bill, de a kedvencem: Northman. :)
A vérfarkasok mindenhol máshol vannak ábrázolva, és mindegyik filmben/sorozatban más a képességeik és gyengéik.
Ezek sem vámpírok, hanem szexi fiúcskák. Nem láttál még vámpíros filmet egyáltalán. :D A vámpírokra normál esetben nem benedvesedünk, hanem undorodunk tőlük. Elvegyülni az emberek között meg végképp nem tudnak.
Nézelődj a klasszikusok között. Tipikus vámpíros az Alkonyattól Pirkadatig(csak az első rész a jó!), de jó a Van Hellsing is, abban vámpír és vérfarkas is van. A mai tinisorozatok a vámpíros témák paródiái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!