Tudnátok mondani olyan fantasy könyveket, amikben vérfarkasok, vámpírok vannak és közben szerelem is?
Nightsade, valahogy így írják, ez egy trilógia.
Amúgy meg a legtöbb régebbi vörös pöttyös eleget tesz a kérésednek.
Cassandra Clare: pokoli szerkezetek
-||-: a végzet ereklyéi.
Darren Shan: Vámpír könyvek
Szerintem a valaha írt legszínvonalasabb vámpíros könyv. Vérfarkas csak egy szerepel benne, és a szerelem sem annyira fő motívum, de teljes szívemből tudom ajánlani, mert lenyűgöző sorozat. (12 részes)
Darren Shan: Démonvilág
10 részes sorozat. Vámpírok nem szerepelnek benne, vérfarkasok viszont igen, viszonylag fontos szerepük van. Van benne némi szerelem is, bár nem elsődleges. A másikkal kezdd, az jobb.
Cassandra Clare sorozatait én is ajánlanám.
Sarwat Chaddától az Ördög csókja sorozat.A második részben elég nagy szerepe van a vérfarkasoknak(polenyicáknak) és vámpírokról is esik szó,azonban a főszerep a templomos lovagoké.Szerintem érdemes elolvasni,izgalams dark fantasy.
J.R. Ward : Fekete tőr testvériség sorozat
Vámpírokról szól, és szerelemről , de ha túl fiatal vagy akkor még ne olvasd mert erotikus is!!!
27/N
Cassandra Clare - A végzet ereklyéi
(vagy a vámpírnaplók de az nem nagy szám könyvbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!