Tudnátok ajánlani ifjúsági könyveket, amiben megjelenik a szerelem, és esetleg (nem feltétlenül! ) fantasy?
Darren Shan: Vámpír könyvek
Darren Shan: A vézna hóhér
Harry Potter
Jóslatok hálójában (ez nem fantasy, de misztikus)
Szent Johanna Gimi sorozat
Gyönyörű sorscsapás
A soha határa
Sikoltók sorozat (fantasy)
Csitt-csitt, Silence, Crescendo (ez egy sorozat, fantasy)
Inni és élni hagyni (fantasy)
:)
D.S. könyveiben a romantika nagyon mellékszálon fut (értsd alig-alig tűnik fel), de nagyon jók.
Kerstin Gier: Időtlen szerelem triológia (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld) (igen elég gagyi a címe, de meglepően jó, érdekes könyvek, inkább misztikus kategória)
Harry Potter, D.S. könyvekhez hasonlóan nagyon mellékszálon fut a szerelem.
Rachel Vincent:Stray - Kóborok, még nem olvastam de nagyon jó kritikákat kapott.
Cassandra Clare: Csontvárosát is nagyon sicsérik.
Valamint a Lux sorozat első kötete az Obszidián is elég népszerű
Beastly, Kiss in Time -pici mágia, édes kis történetek.
Elena Keadros: Olimposz lányai, édes és van benne szerelem is, kicsit gagyi, de szerethető.
Nem fantasy kategóriában a Bezzeg az én időmben-t, a Tűzpiros üveggömböt, a Születésnapot és Jane Eyert, ajánalanám. Tudom, hogy ezek régiek, meg 4-ből 3 magyar, de nagyon jó és érdekes könyvek szerintem. A Tökéletes Kémiát, Vonzas szabályait, meg az Egy különc srác feljegyzéseit is jó szívvel tudom ajánalani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!