Ajánlotok valami jó ifjúsági regényt? (10-14 évesnek) Lehet benne szerelem is, (ezek előnyben vannak:D)
A Piknik sorozat könyveit ajánlom, én ezeket olvastam tizenéves koromban (kb. 13-14-15 évesen)
hát 12 éves kor alatt vannak benne olyan részletek, amit lehet, h nem ért az ember, szóval függ attól is, hogy hány éves vagy, de én nagyon sokszor olvastam el(kisebb koromvban is, és mindig egyre jobban megértettem :DD, én nagyon szeretem, van egy Patricia Schröder nevű (szerintem német, de egyáltalán nem biztos) írónőnek a könyvsorozata, magának a sorozatnak nincs címe, de minden könyvnek külön, és elméletileg valami csajszik.hu-n megtalálod részletes leírással... am négy lányról szól, van egy Laura, egy Viki, egy Szonja, meg egy "Caro", de róla keveset írnak abba a könyvbe amelyik nekem meg van, szal ez bvminek a becézése, csak nemtom minek... XD
bocs majd linkelek oldalt ha találok :D
am olvasd el sokan nem szeretik deh sztem egy rohadt jó könyv és jó hogy eszembe juttattad most elolvasom körülbelül hatodszor XD nagyon jóh könyv :D
Szia!Elenor H Porter:Miss Billy
L.M.Montgomery :Anne otthonra talál(és folytatása)
Jane Austen regényei
Remélem tetszeni fog!:)
13/l
Szent johanna gimi!!!
a legjobb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!