Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vérfarkasok vagy vámpírok?
Melyik jön be jobban ?
Itt gondolhattok, a True Blood-ra, Vámpírnaplókra, Twilightra, Harry Potterből a vérfarkasra, bárhonnét...
Mondjuk nekem a vámpír valahogy úgy néz ki, mint a True Bloodban, a természete olyan.
Vérfarkas meg mint a Harry Potter 3-ik részében. Mert sokan úgy ábrázolják, mint egy nagy farkast. De szerintem a vérfarkas 2 lábon áll...
Mi a lófasz? Mik ezek? Egyedül a Harry Pottert ismerem.
18L
Vámpírnaplók: Vámpír
Alkonyat: Vérfarkas
Első kommentelő alapján odaírhatjátok az életkorotokat is esetleg...bocsi, leírásban nem kértelek meg titeket.
Én személy szerint vérfarkas lennék, a vámpír csak azért tetszik, mert örökéletű.
True Blood-ból csak a könyveket olvastam, de ott a nem jött be a vérfarkas/vámpír ábrázolása :(
Vámpírnaplók első két kötetét olvastam és szintén nem nyűgözött le, hogy milyennek ábrázolták őket :(
A Twilight egy rossz vicc... csillognak?! Vérfarkasok, talán, bár nem tudom őket így elképzelni.
Harry Potterre már nem emlékszem, hogy hogyan ábrázolták őket.
Nalini Singh könyvei alapján régi vágyam egy vérleopárd, bár ebben nincsenek vámpírok (csak mentálok), de szerepel benne vérfarkas is (és valamennyire állat formájában is civilizáltnak kell lennie, elvégre még titkolják, hogy léteznek). Ajánlom a sorozatát.
Jeaniene Frost könyvei esetében éreztem úgy egyedül, hogy nekem egy vámpír kell :) Hogy mennyire áll közel a valósághoz? Nem tudom, de attól még jó könyvek.
Egyik sem.
A vérfarkas egy állat, és nem vagyok zoofil.
A vámpírok pedig halottak -> nincs vérkeringés, ez mond nektek valamit? Ráadásul hidegek is, lelkileg és testileg is. A Tvájlájt és vámpírnaplók féle vámpírok pedig csak egy jó karikatúra az "igazi" vámpírok kifigurázására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!