Leónetta-Lolita kérdése:
Léteznek Vámpírok és Vérfarkasok?
Figyelt kérdés
Szerintem igen, és jó lenne ha a kérdésre valaszolna mindenki.2014. márc. 6. 10:49
4/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ilyen paranormális lények igen is léteznek. Képzelem ti mennyit tudtok a Vámpírokról meg a Vérfarkasokról, szerintem még annyit sem amit alapvető dolog náluk.
2014. márc. 7. 09:40
5/14 anonim válasza:
Te meg egy duci kis szomorú tinilány lehetsz, aki menekül a valóság elől és a saját kis fantáziavilágában többnek érezhetni magát másoknál.
6/14 anonim válasza:
Én sokat tudok a vámpírokról te kérdező mit tudsz meséj kíváncsi lennék mennyit tudsz erről a témáról.
7/14 A kérdező kommentje:
Koporsóban alszanak a napon elégnek, emberi vérrel táplálkoznak, nem öregszenek, az ellenségük a nap a vérfarkasok az ezüst, csak is éjszaka járnak akkor táplálkoznak.
Ja és nem vagyok duci 13 éves vagyok 165cm kb. Nem tudom. De akkor te ezek szerint magadhoz hasonlítottál.
2014. márc. 8. 05:35
8/14 A kérdező kommentje:
A vérfarkasok: Teliholdkor át változnak (ha alakváltók) és állatokat ölnek a két lábon járók azok Farkasemberek és azok lehetséges hogy embereket is ölnek, újholdkor nagyon gyengék, az alakváltók bármikor át tudnak változni, több 100 méterről kiszagolják az embert.
2014. márc. 8. 05:39
9/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem tudsz semmit a témáról nem úgy van az, ahogy a filmekben van. Az igazi vámpírok történelme, legendáját egyáltalán nem ismered. Láttál pár filmet és úgy érzed mindent tudsz? egyébként vámpírok, vérfarkasok csak a filmekben vannak ennyit erről.
10/14 anonim válasza:
XD jól ki vagytok :DDDD am paranormális lények igen is léteznek én már csak tudom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!