Leónetta-Lolita kérdése:
Léteznek Vámpírok és Vérfarkasok?
Figyelt kérdés
Szerintem igen, és jó lenne ha a kérdésre valaszolna mindenki.2014. márc. 6. 10:49
11/14 A kérdező kommentje:
Én ia tudom hogy léteznek. Na akkor ki mennyit tud a vámpírokról? Annyira szánalom vagy aki azt írta hogy nem tok semmit sem róluk. :D te már csak tudod, azt se tudod mi fán terem a vámpír. Tudod én még egy olyan filmet sem láttam ahogy eljátszották volna az igazi vámpírt. Miért te az Alkonyathoz hasonlítot amit leírtam? Hagyuk már nagyon imádod azt a filmet de nem csillognak a napon ha nem elégnek. De valószínű hogy te ahhoz hasonlítottad.
2014. márc. 15. 23:58
13/14 anonim válasza:
A vámpírokról nem tudok semmit, de a vérfarkast azt nem úgy kell értelmezni, ahogy a filmeken látja az ember. Az agyunk képes egy úgynevezett fizikális megjelenésű és tapintható asztrális kivetítésre. Az az alak a mi pontos másunk. Egy bizonyos főzettel (aminek a receptjét nem osztom meg senkivel) képesek lehetünk ezt az asztrális másunkat állatszerűvé torzítani mind megjelenésben, mind viselkedésben és tessék már is irányíthatjuk az asztrális farkasembert, de a legtöbb esetben nem mindog jön össze, mert a hold járásának köze van az ember sok tulajdonságához, ezért így fényes teliholdas éjszakán kell bevetni, de fontos megjegyeznem, hogy nem mindig tudatosan irányítjuk a bennünk mélyen relytőző bestiát és megtámadhatjuk azokat, akikre valami oknál fogva haragszunk, vagy pusztán csak az ilyenkor érzett boldogságérzés és indulat, düh érzése miatt. (am azért vagy boldog mert a dühöd levezetheted) és miután visszatérsz a testedbe már csak úgy fogsz emlékezni rá, mintha csak álmodtad volna, onnan tudod, hogy nem, mert arra emlékszel, amikor elfogyasztottad a bódító, halucinogén növényekből (ezek alapból felerősítik az asztrális képességeket és az elmét "kinyitják") készített italt. Megjegyzés: ha alkohollal vagy kenderrel, netán mindkettővel megkombózzuk, akkor már tényleg nem mi leszünk az urai a fenevadnak és nagyobb az esélye annak, hogy mindent megpróbálunk elfogyasztani, ami mozog és nagyobb egy macskánál és ha egy nővel/lánnyal találkozunk, azt nagy eséllyel (feltéve, ha szűz) megrontjuk, de emlékezni ugyan úgy fogunk, mint alkohol vagy kender nélkül. De remélem segítettem a vérfarkas témában, aki ki akarja próbálni az írjon privit.
14/14 anonim válasza:
Am előző vok. Off!: nem akarlak megbántani de te tényleg nagyon film szagúan közelítesz ezekhez a lényekhez, és amit az előbb írtam, az nagyon életveszélyes dolog, ugyan is azok a növények, amik abba a főzetbe kellenek önmagukban ártalmatlanok, de ha együtt főzik ki őket, akkor intenzív halucinációkat okoznak eleinte, aztán úgy érzed, mint ha meghaltál volna, (ennek az asztrális kivetüléshez van köze) itt szó sem esik semmilyen varázslatról, csak egy kis tudomány. A növények kombója olyasmi vegyületet hoz létre, mint az LSD, csak veszélyes, mert az elején úgy meg nyomja a szíved, hogy le is állhat, ezért csak óvatosan, és oda kell figyelni kifőzés közben, de a lényeg, hogy olyan dolgokat aktivál az agyban, amikről az átlag ember még életében nem hallott, és egy kicsit megturbózza az agyat. Az emberi agy ha a maximumon üzemelne, akkor, akár a semmiből is anyagokat tudnánk csinálni pusztán azzal, hogy rá gondolunk. És ez a kis plussz teszi lehetővé az "asztrális kivetülést", egyes emberek álmukban is kivetíthetik magukat, és azt hiszik, hogy álmodták, na csakhogy ez a főzet lehetővé teszi kivetülés közben az állati ösztönök felszínre hozását, ami azzal jár, hogy a kivetült önmagad állatszerűvé torzul testileg, lelkileg. Na de miért pont farkas? Hát azért, mert az ember a farkasnál vadabb, és szabadabb állatot nem tud mondani, ezért valószínű, hogy éppen farkas szerűvé torzul a kivetülésed. Hogy használtam-e a főzetet, arról nem nyilatkozom, de abból, amit leírtam már szerintem leszűrtétek. És igen lehúzhatjátok a válaszom, még a béka segge alá 3 méterre is, meg lehülyézhettek, meg jöhet a "nőjj már fel" duma is. Főleg gondolom azok fogják lehúzni ezt, akik olyan vérfarkas vámpír búzák, akik az alkonyaton, a van helsingen, meg az underworld-ön nyállaznak, és nem tudják ezt elfogadni. Ez így van olyan izék nincsenek, amit a filmben láttok, de csodálatos dolgokra képes az emberi agy. És bocs ezért a hatalmas offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!