Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az elérhetetlen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az elérhetetlen nő?

Figyelt kérdés

2014. máj. 24. 11:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"De nem veszed észre, hogy te és a fajtád nekem nem veszteség? "

Ezt majd 60 évesen mondd, cukorfalatkám. Majd akkor. :D

"Te is boldog vagy, mert prostihoz járhatsz, ékes bizonyságául annak, hogy még csajozni is képtelen vagy"

Hát igen. Nem vagyok Justin Bieber, nem lógnak a nemzetibankok a zsebemből, elismerem, képtelen vagyok nővel összejönni.

És tudod mit mondok? Ha kőgazdag vagy jóképű lennék, már csak natív rosszindulatból is összejönnék egy rakás nővel, aztán kihasználnám mindet. Az olyanok, mint te, nem érdemelnek mást. És különben is, ha nektek szabad, nekem is, egyenjogúság van.

"Nem fogok 40 évesen úgy kinézni a boldog családi élettől, mint a saját nagyanyám"

Felőlem oké :D szívességet teszel a világnak ha nem szaporodsz :D

2014. máj. 24. 15:32
 32/35 anonim ***** válasza:
Te is, szóval te is szivességet teszel azzal, hogy gumit húzol arra a selejtgyár farkadra. Nagyon jó. És honnan veszed, hogy engem ki tudnál használni? Nem vagyok olyan hülye, és a bosszúvágyad is csak azt igazolja, hogy egy személyiségzavaros tetű vagy, akit el kellene zárni a világtól.
2014. máj. 24. 15:34
 33/35 anonim ***** válasza:

Téged miért is akarnálak? Feleannyit nem érsz,amennyit bajlódni kell veled, csak feszítesz itt mint pók a lucernásban, a bugyuta kis konteóiddal, ezek csakis a te kis álomvilágodban állják meg a helyüket amiket folyamatosan csak önigazolásra használsz.

Nem vagy hülye :D konkrétan vérkretén kis ostoba vagy, főleg mert komolyan azt hiszed, hogy az unalmas, ezerszer megírt bullshiteléseddel majd te kedvező képet alakítasz ki magadról & megmondod a nagy frankóságot. Szerencsétlen, lelkibeteg kis pojáca vagy, ha nem bírod a kritikát, ne ugass be a nagyoknak.

2014. máj. 24. 16:20
 34/35 anonim ***** válasza:

jó idő volt 64%, minek ültél otthon? bomba nők, nyár, szánsájn! én nem ültem :D

így nem lesz hapid csak a vibrid!

2014. máj. 24. 18:51
 35/35 anonim ***** válasza:

Hát láttad, neki nem is kell :)

Legalább van tudományos bizonyíték hogy nőben is van foreveralone :D

2014. máj. 25. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!