Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan, akinek Justin Bieber kell, pár tucat nemzeti bankkal együttvéve.
Egyszerűbb válasz: A nők uszkve 90%-a.
13:52, értem. TŐletek, párkapcsolati trolloktól kábé ennyit vártam. Semmi gond nincs,nye problemá, itten bazinagy jogállam van minálunk, úgy csinálsz magadból bohócot ahogy neked jólesik :) legalább jókat nevetek rajtad.
A mínuszt pedig,természetesen, kaptad.
14:00, szép szép, csak kár hogy ugyanazt tudod szajkózni amit előtted írtam, úgyhogy a papagájkodással nemigazán győztél meg. De üsd erősebben azokat a billentyűket,tuti jobban fog fájni nekem :D
A csúnya gonosz nők a szokott jó formájukat hozták - ha nem vagyok jóképű, nem vagyok tömve lóvéval, levegőnek néznek, emberszámba se vesznek, egyszóval, bebizonyították, hogy feleannyit nem értek amennyit szarakodni kell veletek. Ha ettől vagyok fsz, akkor ti meg anyagias felszínes öntelt libák, az sokkal jobb, igazad van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!