Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az elérhetetlen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az elérhetetlen nő?

Figyelt kérdés

2014. máj. 24. 11:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
az téves helyzetfelismerés
2014. máj. 24. 12:12
 12/35 anonim ***** válasza:

Olyan, akinek Justin Bieber kell, pár tucat nemzeti bankkal együttvéve.

Egyszerűbb válasz: A nők uszkve 90%-a.

2014. máj. 24. 13:37
 13/35 anonim ***** válasza:
Utolsó: Te nem vagy normális, sicc vissza a buborékba, amiben élsz, minket padig hagyj békén.
2014. máj. 24. 13:42
 14/35 anonim ***** válasza:
13:42, ostoba vagy. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.
2014. máj. 24. 13:45
 15/35 anonim ***** válasza:
14-es: Életképtelen vagy, remélem tudod. Szép napot.
2014. máj. 24. 13:52
 16/35 anonim ***** válasza:

13:52, értem. TŐletek, párkapcsolati trolloktól kábé ennyit vártam. Semmi gond nincs,nye problemá, itten bazinagy jogállam van minálunk, úgy csinálsz magadból bohócot ahogy neked jólesik :) legalább jókat nevetek rajtad.

A mínuszt pedig,természetesen, kaptad.

2014. máj. 24. 13:56
 17/35 anonim ***** válasza:
16-os: Én jobb vagyok tőled, szóval minuszra ne számíts, de plusszra se. És nem csak te röhögsz, én is nagyokat nevetek rajtad. Arra kíváncsi vagyok, hogy a gonosz, csúnya nők mit tettek, ami ennyire összetörte a kis lelkivilágodat, hogy ilyen f@ß lett belőled.
2014. máj. 24. 14:00
 18/35 anonim ***** válasza:

14:00, szép szép, csak kár hogy ugyanazt tudod szajkózni amit előtted írtam, úgyhogy a papagájkodással nemigazán győztél meg. De üsd erősebben azokat a billentyűket,tuti jobban fog fájni nekem :D

A csúnya gonosz nők a szokott jó formájukat hozták - ha nem vagyok jóképű, nem vagyok tömve lóvéval, levegőnek néznek, emberszámba se vesznek, egyszóval, bebizonyították, hogy feleannyit nem értek amennyit szarakodni kell veletek. Ha ettől vagyok fsz, akkor ti meg anyagias felszínes öntelt libák, az sokkal jobb, igazad van...

2014. máj. 24. 14:13
 19/35 anonim ***** válasza:
Ó, hát tényleg nagylelkű vagy. Kizárod magad a párkapcsolati játékból, csakhogy megkímélj minket, normális nőket a te beszűkült, idióta, előítéletes, megkeseredett, soroljam még a jelzőket? Szóval hogy megkímélj minket magadtól. Ne izgulj, ha mégis párkeresésre adod a fejed, akkor sem fogsz nekem kelleni.
2014. máj. 24. 14:18
 20/35 anonim ***** válasza:
64% ne pörögj már. meg fog ütni téged a guta :D
2014. máj. 24. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!