Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért vagytok oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért vagytok oda elérhetetlen sztárokért?

Figyelt kérdés
Több fiú ismerősöm is szinte bele van esve 1-2 színésznőbe vagy énekesnőbe, miközben soha nem látták őket élőben, nem beszélgetettek egy percet sem. Azért a tv meg a fénykép kicsit más, mint a valóság. Mögöttük van egy 20 fős stáb, amit csak lehet, feljavítanak rajtuk stb. Senki se tudja milyenek, amikor reggel felkelnek az ágyból.
2013. dec. 18. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14 éves kor alatt vannak?
2013. dec. 18. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
khm...Justin bájbőr, one direction...és még sorolhatnám és szerinted a fiúkra jelemző ez a rajongás?xD
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Ugyan már.Ti lányok rosszabbak vagytok.Egyenesen bele vagytok zúgva a kis sztárocskákba celebekbe és az igényeitek így ezzel nőnek is!
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok oda értük, megnézem őket, csettintek egyet és ennyi. Tudom, hogy soha az életben nem lesz közünk egymáshoz.
2013. dec. 18. 21:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
És ti lányok? Másról se beszéltek mint a Róbertpattiszonról,Clúniról meg Lájemhemszwörtről..
2013. dec. 18. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Mert ti átlagos lányok csak ezt a megoldást hagyjátok meg a srácoknak az által, hogy emberszámba sem veszitek őket. Ócska ri...ok.
2013. dec. 18. 21:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk csak a lány ismerőseim telefonjain láttam háttérnek berakva dögös pasikat, a fiú ismerőseim nem vetemedtek rá hogy kitegyék a celebecskék képeit. :D Szerintem ez a lányoknál sokkal erősebben jelentkezik.
2013. dec. 18. 21:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Lapozz bele pár tinimagazinba!:)
2013. dec. 18. 21:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak, az első hónapokban még a lapiján egy melltartós csajszika virított háttérképként. Aztán mikor egyszer együtt voltunk, és így véletlenül odapillantottam a csajra és megjegyeztem, h hát igen szép mellei vannak...csak hát sajnálom szegényt h a képernyőn kell irigykedjen, eltűnt onnan. Azóta nem volt ilyen probléma :)))
2013. dec. 18. 21:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Én nem rajongok szinte senkiért, inkább rosszul vagyok a legtöbb tinisztártól. Fiúknál se nagyon tapasztalom ezt. Max 1-2x megszólalnak, "de jó nő ez az XY"... de nem viszik túlzásba.
2013. dec. 18. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!