Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért vagytok oda elérhetetlen sztárokért?
Az megint más hogy agyalunk meg eszme cserét folytatunk arról hogy kivel tudnánk elképzelni magunkat.
Tudjuk nagyon jól legalább is a haverjaimmal hogy soha esélyünk nem lesz arra hogy legalább egyszer találkozzunk velük.
Persze van egy haverom ő egy kicsit x-faktor megszállott, mindegy ő dolga, nem nézzük le őt miatta, mindenkinek van szenvedélye. De azt hiszem a második szériába felbukkant Muri Enikő, és azóta a haverom szerelmes a csajba, jó annyira nem mert volt közben barátnője, tehát csak álmodozott Enikőről.
De úgy 1 éve talán egyszer itt helyben volt valami koncert ahol több xfaktoros is fellépett Enikő is itt volt. És az egyik törzshelyünkön volt ez az egész, mivel nekünk ott erős ismeretségünk van bejutottunk ingyen csak mert jó haverunk a tulaj és elintézte hogy bemehessünk.
Haverom akkor meglátta Muri Enikőt és akkor se kép se hang, kizárt maga körül mindent és ment a feje után. Hagytuk hagy menjen mi is elvoltunk a barátnőnkkel meg kb mindannyian mások felé mentünk más ismerősökhöz.
Muri Enikő már javában végzett a fellépéssel de a haverunkat még mindig sehol nem láttuk, már kezdtünk aggódni miatta, telefont felvette mondta hogy egybe van hagyjuk békén majd jön. Igen kb fél órával később megyek ki cigizni egyedül, mert mindenki elvolt magával, és akkor kint azt veszem észre hogy a haverom épp Muri Enikővel nagyban beszélget kint egy eldugott helyen ott röhögcséltek meg minden. Egyszerűen nem hittem a szememnek, mivel a haverom ilyen helyzetben eléggé gyáva ember, nem mer idegen csajokat leszólítani nehezen is ismerkedik 1 barátnője volt eddig. De hogy egyedül leszólította Muri Enikőt és ott nagyban dumálgattak azt egyszerűen nem hittem el. Pedig ott volt haverom be is mutatott neki, én is beszéltem Enikővel, kedves lány, aranyos, jófej. Haverom utána hetekig elvolt varázsolva mert még puszit is kapott Enikőtől, és egyszer e-mailt is írt neki.
Majdnem felszedte a csajt, valaki még most sem tudja elhinni pedig sokan láttuk a saját szemünkkel, mert még idén páran akkor én nem voltam elmentek egy Muri Enikő koncertre valami fesztivál félére és akkor szintén a haverunk gőz erővel ment utána és felismerték egymást állítólag majdnem az egész éjszakát együtt töltötték.
Szóval azért nem lehetetlen ez mert a betoji haverom aki egy idegen lányhoz fél odamenni, csak úgy lazán odasétál egy énekesnőhöz aki eléggé ismert. Ezt egyszerűen nemtudjuk elhinni, pedig nem egy fénykép van róluk.
Szóval álmodozni lehet, de van amikor be is teljesül ha úgy hozza az élet, csak nem éppen úgy ahogy eltervezik. De egy találkozásra van a legnagyobb esély.
Jó azért a Muri Enikő nem egy nagy sztár, miután az ötezredik tehetségkutatóban tűnt fel egy kis országban. Csomóan azt se tudják ki az.
De pl. egy Jennifer Lopez típusú énekesnő biztos nem Janikával fog randizni, a nem tudom milyen faluból.
mert szépek. ennyi kb :D
a lányok viszont nem azért szeretik a sztárokat mert jóképűek hanem mert sztárok :D
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!