Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/35 Mr. Truth válasza:
Amelyek a Saját magad álltal emelt falak miatt nem érsz el...
2/35 anonim válasza:
sokat ittál trút? nincs értelme a mondatodnak :(
3/35 anonim válasza:
Buta. Nem tudja, hogy velem kell összejönni.
5/35 Mr. Truth válasza:
A mondatomnak van értelme... :) ne csak nézz hanem láss is :)
6/35 anonim válasza:
Az egyes nem is értelmetlen....
Itt túl sokan vannak az általa körülírt problémával.
Én értem és igaza van
7/35 anonim válasza:
Mr. Truth: rossz vonatkozó névmást használtál, és nem ragoztad, ezért nem értette meg a válaszoló, de amúgy szerintem érthető, amit írtál, és igazad van.
Aki nem értette, annak még egyszer:
Akit a saját magad által emelt fal miatt nem érsz el.
9/35 anonim válasza:
akkor is butaság. brad pitt nőjét sose éred el.
10/35 anonim válasza:
Hát jó, de Bradd Pitt nőjét a fizikai és a szociális távolság is elválasztja tőled, de mi van azzal a lánnyal, akit pl. minden nap látsz a buszon, és mégis megközelíthetetlennek tűnik?
Amúgy rám mondják sokszor azt, hogy megközelíthetetlen nő vagyok, főleg azért, mert látszik rajtam, hogy zárkózott és fura gondolkodású vagyok, igazi kocka lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!