Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az elérhetetlen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az elérhetetlen nő?

Figyelt kérdés

2014. máj. 24. 11:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
És más normális nőnek sem addig, amíg végre ember nem válik belőled.
2014. máj. 24. 14:19
 22/35 anonim ***** válasza:
Hót nyugodt vagyok, és örülök, elégedett vagyok, hogy saját magukat végzik ki ezek s kis k¤cs¤g¤k az ismerkedés terén. Így legalább megmaradnak a normális férfiak a norműlis nőknek.
2014. máj. 24. 14:20
 23/35 anonim ***** válasza:
Hót nyugodt vagyok, és örülök, elégedett vagyok, hogy saját magukat végzik ki ezek s kis k¤cs¤g¤k az ismerkedés terén. Így legalább megmaradnak a normális férfiak a normális nőknek.
2014. máj. 24. 14:20
 24/35 anonim ***** válasza:
24-es: Ki mondta, hogy nekem gyerek kell és család? Ha lesz, lesz, ha nem, akkor pedig letudom azzal, hogy nem volt itt senki, aki érdemes lett volna arra, hogy megszüljem és felneveljem a gyerekeit. Szóval ezt beszoptad, de rendesen. Hordd csak a pénzed a prostikhoz, nekem még csak ilyen szempontból sincs rátok szükségem, mert még egy vibrátor is jobb, mint a farkatok, amire ti menthetetlenül rá vagytok nőve. Szóval még jó, hogy nőnek születtem, nem férfinak, semmi szükség rátok, húzzátok le magatokat a klotyón.
2014. máj. 24. 15:04
 25/35 anonim ***** válasza:

15:04, jaaa hogy nemkell? Akkor gyűjtögesd a macskákat szorgalmasan :DDD jó lesz majd 60 évesen üldögélni a karosszékben, és gondolkozni, hol qrtad el az életed :DDD És persze még akkor is a férfiak lesznek a hibásak :D Nembaj cukorfalatka, tudod az nevet aki utoljára nevet :D

Egyébként a saját bullshitjeidnek is ellentmondasz - ha ennyire pokolravaló szemetek vagyunk, mi férfiak, akkor minek neked pasi? Veszel harminc deka sárgarépát a piacon, és elvagy vele mint a befőtt. Jaaa hogy a répának nincs autója és hét számjegyű keresete? Hoppácska, szőrszál került az elméletedbe :DDD FAILLLLL

Tessék, meg lehet nézni, ilyen sötét idióták miatt alakultak ki a sztereotípiák, mint a 15:04-es díszpinty. Eskü, egy ilyen selejttől már 12 évesen elment volna a kedvem a nőktől...

2014. máj. 24. 15:08
 26/35 anonim ***** válasza:
A férfiak nem selejtek, de te nem vagy férfi, és még selejt is vagy. Gratulálok.
2014. máj. 24. 15:10
 27/35 anonim ***** válasza:

Most nagyot szóltál ám,mint a vizipisztoly, szépségem...

Tudod kettőnk közt az a különbség, hogy én legalább tudok érvelni, és tőlem függetlenül rengetegen ugyanazt tapasztalták rólatok. Neked meg marad a személyeskedés, a trollkodás, a köpkölődés, a bullshittelés. Mindketten tudjuk az igazat, hogy már 5 év szexmentesség után is rátátanál helyből az uborkákra a TESZKÓban, csak nem esik jól elismerni hogy baromságokat fröcsögsz :)

2014. máj. 24. 15:13
 28/35 anonim ***** válasza:
Ez valami pasibetegség lehet, hogy azt hiszed, mindenki olyan g¤c|, mint te. Nem baj, majd elmész egy prostihoz, ő majd megsimogatja a farkadat, aztán helyrejössz. És igen, személyeskedek, mert megérdemled, és te is azt tetted, mikor magányos halált kívántál nekem.
2014. máj. 24. 15:16
 29/35 anonim ***** válasza:

Ez kérlekszépen ténymegállapítás. Elhiszem hogy csípi a szemecskédet, aranycsillagocskám, de hát így jár az aki kellő érvrendszer híján kezd el trollkodni. Egyszer hopp, másszor kopp :D whehehehee

Szerencsére én senkitől nem akarok gyereket, pláne a te fajtádtól nem, úgyhogy a prosti hozzátok viszonyítva tökéletes választás. Tudod ő feleannyiért is megcsinálja azt amiért ti tízszer annyiért is a szájatokat húzogatjátok. Hát igen, pénzért nem lehet családi fészket venni, szarügy :DDD

Magányos halált kívántam, egyrészt válaszul az alsótagozatos szintű kcsögözésre, másrészt meg mert nekem úgy tűnik, ez a végcélod. Hát sok sikert hozzá,klimaxos 50-es milfként gyönyörű életed lesz majd, háhá :DDD

2014. máj. 24. 15:21
 30/35 anonim ***** válasza:
De nem veszed észre, hogy te és a fajtád nekem nem veszteség? Te is boldog vagy, mert prostihoz járhatsz, ékes bizonyságául annak, hogy még csajozni is képtelen vagy, és én is, mert élvezhetem az életet, mindenféle kötöttség és felelősség nélkül. Nem fogok 40 évesen úgy kinézni a boldog családi élettől, mint a saját nagyanyám, és nem fog egy magadfajta becsicskítani soha semmivel. Te is jól jársz, én is jól járok.
2014. máj. 24. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!