Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15:04, jaaa hogy nemkell? Akkor gyűjtögesd a macskákat szorgalmasan :DDD jó lesz majd 60 évesen üldögélni a karosszékben, és gondolkozni, hol qrtad el az életed :DDD És persze még akkor is a férfiak lesznek a hibásak :D Nembaj cukorfalatka, tudod az nevet aki utoljára nevet :D
Egyébként a saját bullshitjeidnek is ellentmondasz - ha ennyire pokolravaló szemetek vagyunk, mi férfiak, akkor minek neked pasi? Veszel harminc deka sárgarépát a piacon, és elvagy vele mint a befőtt. Jaaa hogy a répának nincs autója és hét számjegyű keresete? Hoppácska, szőrszál került az elméletedbe :DDD FAILLLLL
Tessék, meg lehet nézni, ilyen sötét idióták miatt alakultak ki a sztereotípiák, mint a 15:04-es díszpinty. Eskü, egy ilyen selejttől már 12 évesen elment volna a kedvem a nőktől...
Most nagyot szóltál ám,mint a vizipisztoly, szépségem...
Tudod kettőnk közt az a különbség, hogy én legalább tudok érvelni, és tőlem függetlenül rengetegen ugyanazt tapasztalták rólatok. Neked meg marad a személyeskedés, a trollkodás, a köpkölődés, a bullshittelés. Mindketten tudjuk az igazat, hogy már 5 év szexmentesség után is rátátanál helyből az uborkákra a TESZKÓban, csak nem esik jól elismerni hogy baromságokat fröcsögsz :)
Ez kérlekszépen ténymegállapítás. Elhiszem hogy csípi a szemecskédet, aranycsillagocskám, de hát így jár az aki kellő érvrendszer híján kezd el trollkodni. Egyszer hopp, másszor kopp :D whehehehee
Szerencsére én senkitől nem akarok gyereket, pláne a te fajtádtól nem, úgyhogy a prosti hozzátok viszonyítva tökéletes választás. Tudod ő feleannyiért is megcsinálja azt amiért ti tízszer annyiért is a szájatokat húzogatjátok. Hát igen, pénzért nem lehet családi fészket venni, szarügy :DDD
Magányos halált kívántam, egyrészt válaszul az alsótagozatos szintű kcsögözésre, másrészt meg mert nekem úgy tűnik, ez a végcélod. Hát sok sikert hozzá,klimaxos 50-es milfként gyönyörű életed lesz majd, háhá :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!