Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak egyszerűbb az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak egyszerűbb az újrakezdés, mint a pasiknak, vagy rosszul gondolom?

Figyelt kérdés

Ha egy pasinak ér véget (akaratlanul) egy kapcsolata, vagy nagy reményekkel indul, de visszautasitásra talál, neki nehezebb újrakezdenie, a lányoknak sokkal könnyebb.

Ti csak lementek társaságba, és majd jönnek a pasik. Semmit nem kell tennetek, csak elrontani lehet.

De nekünk nem igy van. Ha igen, teszünk érte, az görcsölés. Aztán reménykedünk, hogy az illető nem foglalt, látjuk e még, vagy nincs valami titkos szerelme évek óta, és védőburokban él...

2014. máj. 20. 21:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nekem az a pasi volt a kedvencem aki az én ízlésemnek helyes-aranyos arcú. Mindenkinek van egyfajta ízlése....erről nem tehet senki. Ha valaki tetszik akkor tetszik, ha nem akkor nem. Ez van.

Nem agyon gyúrt,nem is pénzes, és semmi hasonló. Még mielőtt az jönne, hogy minden nő a pénzre meg a kigyúrt pasikra megy.

Nem élt vissza azzal hogy már az első randin belezúgtam, nem vágott át, nem lépett le miután lefeküdtünk és hasonlók...plusz esze is van, kedves és törődő is, valamit humora is van. De ezek csak a kezdeti plusz dolgok....

Arról már nem is beszélek mennyire összeillik a személyiségünk, hogy ugyanazokat a dolgokat vártuk az élettől ( eljegyzés, házasság, gyerek), stb...pl lehet hogy valakinek kell olyan pasi aki nem akarja ezeket....nekem nem kellett volna.

2014. jún. 2. 00:48
 22/29 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok és nem a bátyja hanem a nővére annak a húgnak.. :D Ha a bátyja lennék szétvertem volna az első szemét pasit. És nem, a sorsnak ennek semmi köze. Rendes, jó tanuló lány csak kicsit szeleburdi. Nála ez amolyan jellembeli tulajdonság. Nekem 10 évembe telt elfogadni, hogy ő ilyen, addig utáltuk egymást, mint a fene. Viszont mióta pszichológushoz jár és esetleg megismer egy pasit előbb bemutatja nekem. Eddig 2 próbálkozót elküldtem a fenébe, akik csak átverni akarták. Most az utolsóval alakulnak a dolgok, aki átment a "tesztelésen". És még az se mondható, hogy a tipikus kigyúrt csak lyukra játszó pasikat keresné. Kb mindegyik valamilyen informatikával kapcsolat szakra járt esetleg gépészmérnök volt, sok amolyan igazi kocka évente ha kétszer lát napfényt srác. Csak totál elszálltak maguktól, hogy egy szép, szőke lány szeretne tőlük valamit. Na mindegy...

A saját példámból kiindulva pedig nálam nem kopogtatnak úgy, mint húgomnál illetve ahogy a fiúk hiszik, hogy hány pasi állhat egy lány ajtaja előtt. 2 kapcsolatom van/volt eddig és az elsőnél én kezdeményeztem és hajtottam a srácra. Sikerült is egy papucsot összeszednem. "Kislányként" azt hittem ez milyen jó nekem, aztán rájöttem, hogy nem. Utána a mostani párommal már ismertük egymást, együtt játszottunk egy online játékkal már egy ideje és elkezdtünk beszélgetni és végül ő hívott el randira, én csak flörtöltem addig de nem nyomultam, megtanultam előzőnél a leckét, akit mellesleg én hívtam első randira majd második, harmadikra is. Társkeresőn is voltam fent amúgy egy-két évig de vagy szeretőnek akart a 30+os korosztály vagy csak kósza numerának a 20+os. Illetve egyszer randiztam is egy sráccal aki tetszett képek alapján, a szövege se volt annyira rossz, olyan "normális" srác volt, de szegénynek annyira rohadtak a fogai vagy a bele vagy nem tudom, de rémesen büdös volt a szája és beszéd közben érződött 1-1,5 m távolságból, nem is akarok belegondolni milyen lehetett volna megcsókolni. Utána lekoptattam valami kamu dumával, nem akartam megsérteni, szóval ő biztos azt gondolja, hogy egy bunkó pi*a vagyok. Illetve volt pár srác, aki annak ellenére írt rám, hogy egy kikötésem volt kinézet terén, min 185 centi magas legyen a delikvens, mert én is majdnem olyan magas vagyok és feszélyez ha kisebb nálam "életem szerelme". Visszaírtam, hogy bocsi de nem fog működni és elküldtek a fenébe. Pedig még csak nem is hagytam szó nélkül a levelüket. Na mindegy...

Szóval ha nem jön össze a pár keresés esetleg át kellene gondolni, hogy biztos teljesen "normális" az a normális? Illetve jó célcsoportban keresgélsz? Szerintem mindenki tud párt találni csak jó helyen, jó emberek között kell keresni. (elnézve régi osztálytársakat, akik közül olyanok házasok, akit akkoriban max papnak vagy apácának ill. örök agglegény/vénlánynak tippeltünk vagy a kinézete vagy a személyisége miatt)

Tehát fel a fejjel és sok sikert!

24N

2014. jún. 2. 07:45
 23/29 anonim ***** válasza:

Had pofázzak bele egy kissé férfiszemmel.

Sajnos az életben kitartó nőt még nem láttam,csak kitartottat.

Lehet,hogy a filmekben,meg nagyon ritkán létezik ilyen,de ez a mai önjogfényező feminizmus,úgy érzem már nem csak az én agyamra megy,de még jónéhány férfitársaméra is.

Egyébként meg tök mindegy,mert így is-úgy is válás lesz a vége,ha a férfi a hibás,akkor azért,ha meg a nő a hibás,akkor is a férfi a hibás és pont.

2014. jún. 11. 15:19
 24/29 anonim ***** válasza:

Így is, úgyis válás a vége? Ilyen hozzáállású pasiktól mentse meg az ég a még szingli csajokat....

Hát mondjuk ne házasodj meg olyannal akivel válás lenne....és ezt hogy lehet kiküszöbölni? Ismerd meg rendesen, mielőtt összekötöd vele az életed. Ennyi.

2014. jún. 11. 16:27
 25/29 anonim ***** válasza:
Engem az olyan "pasik" visznek a sírba, akik mindenért a feminizmust hibáztatják. Ez van, senki sem lehet tökéletes.
2014. jún. 11. 16:56
 26/29 anonim ***** válasza:
Ezt a szingli Brigit Jons-oknak most hiába magyarázom,olyan mintha a vaknak magyaráznám azt,hogy virrad.
2014. jún. 12. 07:57
 27/29 anonim ***** válasza:
Kár, hogy se szingli se Bridges Jones nem vagyok.
2014. jún. 12. 08:01
 28/29 anonim ***** válasza:

Te "se szingli se Bridges Jones nem vagyok" 006-os ügynök.

A férjednek vagy párodnak nem sok szava lehet otthon.

2014. jún. 12. 08:39
 29/29 anonim ***** válasza:
Ja most puhatolózol, hogy utána személyeskedni tudj?
2014. jún. 12. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!