Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jöttünk össze, akkor minek kellett találkoznunk 3-4szer, nem lett volna egyszerűbb az első tali utan megmondani bocsi még se, hagyjuk?
Figyelt kérdés
Mikor én fiuval taliztam aki nem jött be nem huztam az agyat első tali utan mondta mikor lenne jo a következő mivel nem jött be megmondtam neki maradjunk barátok.
Viszont ez a srác nem az első tali utan koppintott le hanem a 3-4. utan, furcsa modon mindig ő hivott randizgatni és még is ő nem akart semmit..
mi volt a baj mégis? pasik nalatok ez hogy megy?
2014. jan. 12. 14:17
1/3 anonim válasza:
Akart adni egy esélyt, meg még méregetett, aztán úgy döntött, hogy nem. Talán még azt hitte szexelhet, de látta, hogy nem jön össze.
2/3 anonim válasza:
Valami miatt mégse jöttél be neki. Egy pár randi még nem jelenti azt, hogy össze is fogtok jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!