Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak egyszerűbb az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak egyszerűbb az újrakezdés, mint a pasiknak, vagy rosszul gondolom?

Figyelt kérdés

Ha egy pasinak ér véget (akaratlanul) egy kapcsolata, vagy nagy reményekkel indul, de visszautasitásra talál, neki nehezebb újrakezdenie, a lányoknak sokkal könnyebb.

Ti csak lementek társaságba, és majd jönnek a pasik. Semmit nem kell tennetek, csak elrontani lehet.

De nekünk nem igy van. Ha igen, teszünk érte, az görcsölés. Aztán reménykedünk, hogy az illető nem foglalt, látjuk e még, vagy nincs valami titkos szerelme évek óta, és védőburokban él...

2014. máj. 20. 21:57
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

oké, értem. De akkor miért van az valahogy, hogy mi "normálisak" meg nem kapunk esélyt? Hány olyan volt, hogy megismertem, aztán eltűnik, nem látom többet, egy randit enged csak meg, nem válaszol... persze, látom a plátói választ "TÁRSKERESŐK" - akkor nem lövöm le a poént, mindenki keresgélhet itt, milyenek a tapasztalatok :)

kedves bátyó: megpróbálom úgy mondani, hogy ne legyen harag/sértődés a vége: nem lehet, hogy a húgod kihívja maga ellen a sorsot?

2014. máj. 21. 19:31
 12/29 anonim ***** válasza:

Hát figyelj. Lehet hogy aranyos vagy meg normális, de épp annak akivel randiztál nem te kellesz. Ezt el kell fogadni és továbblépni. Ki nem szarja le ha nem kellettél neki? Akkor vedd úgy, hogy te jobbat érdemelsz nála. Ennyi.

A társkeresőket sem kell amúgy lehúzni...többeket ismerek akik így jöttek össze, van aki házas is és gyereke is van. Én is így jöttem össze a férjemmel. És csak mondom, hogy míg én 6 hónap ottlét után ismertem meg őt, ő 2 hete volt fent mint pasi. Szóval neki könnyebb volt:)

2014. máj. 21. 19:48
 13/29 anonim ***** válasza:

még annyit mondanék, hogy minden egyes ilyennel... hogy jaj miért nem ír, miért tűnik el stb, csak a saját idődet pocsékolod. Ne érdekeljen. Lépj át a következő csajra:)

Hidd el tapasztalat... engem is utasítottak vissza jó páran. Leszartam.

2014. máj. 21. 19:52
 14/29 A kérdező kommentje:
sajnos 26 évesen, 20 évesen volt egy mai szemmel kapcsolatnak nem nevezhető kapcsolat, nem igazán lehet leszarni.
2014. máj. 21. 20:00
 15/29 anonim ***** válasza:
73%
lehet, hogy te normálisnak nevezed magad, de csak van valami bibi veled, ha ennyire nem akar téged senkisem. jó lenne, ha nem másoka okolnál emiatt, hanem magadban keresnéd a hibát.
2014. máj. 21. 20:02
 16/29 A kérdező kommentje:
oké, ez már kicsit off, egyrészt nem mondtam, hogy gonosz boszorkányok vagytok, másrészt amikor visszautasitanak, vagy végetér valami, mindig olyan érzése is lesz a pasinak, hogy mikor, honnét jön a következő. Ezért volt a kérdés. hogy vajon nektek könnyebb e, na (mert a pasiknak kell kezdeményezniük)
2014. máj. 21. 20:21
 17/29 anonim ***** válasza:
nem, nem könnyebb. csak mert nekik kell kezdeményezniük, attól még nekünk ugyan olyan nehéz. mert mit gondolsz, a csajok egyből az első érdeklődőnek igent mondanak?
2014. máj. 21. 20:44
 18/29 anonim ***** válasza:

"mindig olyan érzése is lesz a pasinak, hogy mikor, honnét jön a következő"

Mert szerinted a lányoknak milyen érzés? Nekik honnét jön a következő? Elárulom: teljesen kilátástalan a dolog. Egyrészt, nem is biztos, hogy vannak egyáltalán "jelentkezők", ez csak a srácok agyszüleménye, hogy minden lányért sorban állnak a pasik (mégis hogy, ha nem is kezdeményeznek manapság?). Másrészt, ha mégis akadnak, akkor kb. olyan az arány, ahogy az egyik válaszoló leírta: 95% lyukra játszik, 4%-kal képtelenség komoly kapcsolatot akár csak elképzelni is, a maradék 1%, akivel esetleg lehetne is valami, meg vagy létezik egyáltalán vagy nem.

2014. jún. 1. 23:34
 19/29 A kérdező kommentje:

"mert mit gondolsz, a csajok egyből az első érdeklődőnek igent mondanak?"

nem, de mégis jóleső érzés az érdeklődés. A pasi után a kutya nem érdeklődik, ezért van a sok lelkibeteg, mint én :(

"Nekik honnét jön a következő?"

közhely, de "a barát zónából" :) lehet, hogy valaki előlép, aki csak arra várt, hogy szabadok legyetek. Van olyan lány, aki csak azt várja, hogy szabad legyek, és ő nyomuljon? Ugye hogy nincs.

"Egyrészt, nem is biztos, hogy vannak egyáltalán "jelentkezők", ez csak a srácok agyszüleménye, hogy minden lányért sorban állnak a pasik"

háááát igen, ez az én agyszüleményem is, miért gondolkodnék másképp? De ezt lehet, hogy eltúlzottam... bocsánat.

"95% lyukra játszik"

ezt nem hiszem el, hogy ennyire rossz legyen...

2014. jún. 2. 00:04
 20/29 A kérdező kommentje:
még elfelejtettem: láthatólag nem lyukra játszok, de én nem értem (és sok hasonló itt forumozó társam sem érti) hogy akkor miért nem vagyunk könyékig a nőkben? Én csak azt látom, hogy az a nők kedvence, akinek kisugárzása van, meg visszaél azzal, hogy jól néz ki
2014. jún. 2. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!